Haberler

Ünlü Şarkıcı Adele, Oturduğu Yerden Para Basıyor

Güncelleme:

Konserlerine ara veren Adele, ticari girişimleri sayesinde oturduğu yerden günde 41 bin sterlin yani 315 bin TL kazanıyor.

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, halihazırda albüm çıkarmayıp şarkı söylemese de sahip olduğu ticari girişimleri sayesinde günde 41 bin sterlin (315 bin TL) kazanıyor. 30 yaşındaki şarkıcı konser ve albüm çıkarmaya ara vermesine rağmen geçen yıldan bu yana aynı kazancı elde etmeye devam ediyor.

ADELE'İN SERVETİ 105 MİLYON STERLİN

Beş yaşındaki oğlu Angelo ile ilgilenmek istediği için turnelere ve konserlere ara verdiğini açıklayan Adele, oturduğu yerden milyonlar kazanıyor. Yeni çıkardığı albümleriyle en çok satan albüm ve singlelarda zirvede yer alan Adele, son turnesini Haziran 2017'de bitirdi. O dönemde Adele'in serveti 105 milyon sterline ulaştı.

Adele Oturduğu Yerden Para Basıyor

ŞİRKETLERİNDEN PARA YAĞIYOR

Adele'in Melted Stone Ltd. şirketi geçen yıl 4,9 milyon sterlinlik iş yaparak 25,5 milyon sterlinlik nakit parayı kasasına koydu. Adele şirketten 2,25 milyon sterlin kar payı aldı. Şarkıcının bir başka şirketi Melted Stone Publishing Ltd., geçen yıl şarkıcıya 4,4 milyon sterlin ödedi.

Adele Oturduğu Yerden Para Basıyor

BÜYÜK BİR EMLAK PORTFÖYÜ VAR

Rakamlar, büyük bir emlak portföyü de olan şarkıcının diğer ticari girişimleri ile birlikte zenginliğinin 2017 yılında yaklaşık 15 milyon sterlin arttığını gösteriyor. Bu da Adele'in günde 41.096 sterlin gelir elde etmesi anlamına geliyor.

Adele Oturduğu Yerden Para Basıyor

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sterlin Adele Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (12)

bit türk:

birde bizim şarkıcı hanımlara bak :) barlardan klüplerden çıkmıyor günlük yaşıyorlar yazık çok yazık. bir tanesi de ticaret yapalım üretim veya başka bişeye imza atmazlar. tabi eğlenmek ve tüketmek dururken benimkide Laf işte. . .

8
1
yanıtYanıtla
ENİŞTE:

ELLERİN ADELE''SİNE BAK BİDE BİZİ ADİLE''YE BAK TE ALLAAM.

3
5
yanıtYanıtla
Oturduğu yerden kazanıyor:

Peki ayağa kalkınca kaybediyor mu, hayır. Daha çok kazanıyor.

8
0
yanıtYanıtla
Tabi turk:

ADele yazilir ingilizce , ama Adile diye okunur

5
2
yanıtYanıtla
MURTAZA:

PÜ ALLAH BELANIZI VERMESİN.

yanıt0
yanıt2
MERVE:

Ah bir de mide ameliyatı olsan fıstık gibi kadın olursun edıl.

5
1
yanıtYanıtla
USta:

babası Türk seviyorum bu kadını. sesi de çok iyi.

6
0
yanıtYanıtla
The purge:

Atma lan şaban babası Türkmüş...

yanıt1
yanıt0
Belli zaten:

Oturaklı kadın, patron gibi duruyor, pek kalkmıyor kalın kemikli.

3
0
yanıtYanıtla
ARDA TURAN:

kafa atıcam

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title