Haberler

Add Hacıbektaş Şubesi Genel Kurulu

Atatürkçü Düşünce Derneği (Add) Hacıbektaş Şubesi'nde Genel Kurul Yapıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Hacıbektaş Şubesi'nde genel kurul yapıldı.

Hacıbektaş Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılan genel kurul seçiminde, yeni yönetim kurulu Ali Demirci, Bayram Aydoğmuş, Sefa Akgün, Sevim Sümen, Arife Taşdelen, Ümit Karakaya ile Feyzullah Bali'den oluştu.

Belediye Başkanı Alirıza Selmanpakoğlu, genel kurulda yaptığı konuşmada, ADD'nin belediye çalışmalarına öncülük yaparak, katkı sağladığını, özellikle Hacıbektaş Veli Anma Törenleri'nde, Mahsuni Şerif, İlhan Selçuk, Turhan Selçuk'un yıldönümü etkinliklerinde, ADD'nin katkılarının büyük olduğunu söyledi.

Hacıbektaş'taki ADD'nin işlevini çok önemsediklerini ve Cumhuriyet Balosu'ndaki katkılarının da unutulmayacağını dile getirdi.

Selmanpakoğlu, şöyle konuştu:

"Alevi Federasyonu'nu çok tehlikeli buluyorum. 2004 yılında Aleviliği bir basın bildirisiyle 'Alevilik İslam dışıdır' diye açıklamada bulundular. Ayrıca

'Aleviliğin içi Hristiyanlıktır, dışı Müslümanlıktır' dediler. Dini motifleri ön plana alıp Türkiye'yi bölmeye çalışıyorlar. Böl, parçala, yönet felsefesi ile yola çıkmaktalar. İşbirlikçiler, yandaş federasyoncular bunlar Hacıbektaş Veli anma törenlerimizi birkaç yıldan beri sabote etmekteler. Etkinliğimize alternatif programlar yaparak gölge düşürmekteler. Bizler ekibimizle birlikte kişisel çıkarlardan uzak,toplumun çıkarlarını her zaman ön planda tutan anlayıştan asla ayrılamayız, ayrılmayacağız."

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title