Haberler

Adaylar Tanıtım Sunumlarını Yaptı

İstanbul'da Yapılan Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği'nin (Eoc) 37. Genel Kurul Toplantısı'nda, 2016 Olimpiyat Oyunları'na Aday Kentlerin Temsilcileri Sunum Yaptı.

İstanbul'da yapılan Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği'nin (EOC) 37. Genel Kurul Toplantısı'nda, 2016 Olimpiyat Oyunları'na aday kentlerin temsilcileri sunum yaptı.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) kuruluşunun 100. yılı kapsamında, Hilton Exhibition Center'da, EOC Başkanı Patrick Hickey'in başkanlığında yapılan genel kurula, 49 Avrupa ülkesinin olimpiyat komiteleri temsilcilerinin yanı sıra Akdeniz Oyunları'na katılan Cezayir, Tunus, Fas, Mısır, Libya, Lübnan gibi Kuzey Afrika ülkelerinin temsilcileri de gözlemci olarak katıldı.

Genel kurulun bugünkü son bölümünde, 2016 Olimpiyat Oyunları'nın aday kentleri Chicago (ABD), Tokyo (Japonya), Rio de Janeiro (Brezilya) ve Madrid'in (İspanya) temsilcileri tanıtım sunumlarını yaptı.

Bu arada, Chicago temsilcilerinin sunumunun sonunda, ABD'nin yeni başkanı Barack Obama'nın mesajı da salondaki dev ekrandan yayınlandı.

Genel kurul, yarın saat 13.30'da yapılacak kapanış basın toplantısıyla sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title