Haberler

Adapazarı'nda Fuhuş Operasyonu

Adapazarı'nda Fuhuş Yaptıkları Belirlenen Yabancı Uyruklu 4 Bayan ile Fuhuşa Yer ve Mekan Temin Ettiği Belirlenen 5 Kişi Olmak Üzere Toplam 9 Kişi Gözaltına Alındı.

Adapazarı'nda fuhuş yaptıkları belirlenen yabancı uyruklu 4 bayan ile fuhuşa yer ve mekan temin ettiği belirlenen 5 kişi olmak üzere toplam 9 kişi gözaltına alındı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu Yeni Cami Mahallesi'nde bir eve baskın yapıldı. Baskında menfaat karşılığı fuhuşa aracılık, yer ve mekan temin ettiği belirlenen Y.R., M.P. ve A.D. isimli şahıslar ile fuhuş yaptıkları belirlenen Ermenistan uyruklu İ.K., Gürcistan uyruklu C.M. ve N.T. isimli kadınlar yakalandı.

Çalışmalarını sürdüren ahlak bürosu ekipleri, Bağlar Mahallesinde başka bir eve yaptıkları baskında ise menfaat karşılığı fuhuşa aracılık, yer ve mekan temin ettiği belirlenen Gürcistan uyruklu T.G. ve E.A. ile birlikte fuhuş yapan Gürcistan uyruklu S.M. isimli bayanı yakaladı. Zanlılar adliyeye sevk edildi.

(İÇ-AK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title