Haberler

Adapazarı'nda 10 Mahalleye Spor Sahaları Yapılacak

Adapazarı Belediyesince 10 mahalleye futbol ve basketbol sahaları yapılacağı bildirildi.

Adapazarı Belediyesince 10 mahalleye futbol ve basketbol sahaları yapılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Süleyman Dişli, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl ilçenin çeşitli mahallelerine futbol ve basketbol sahası yapılacağını belirtti.

Futbol sahası çalışmalarının üç mahallede bitirildiğini aktaran Dişli, "Küçükhataplı, Karadavutlu, Aşırlar, Işıklar ve Göktepe Mahalleleri'nde futbol sahası, Karaman, Korucuk, Tekeler, Turnadere ve Merkez Mahalleleri'nde basketbol sahası çalışmalarımız sürüyor. Sahalar, 1 ay içinde tamamlanıp halkın hizmetine sunulacak" ifadesini kullandı.

Dişli, sporun gençler için çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Geleceğe hazırlanan toplumun sporu gözardı etmesi mümkün değil. Kültürel ve sosyal anlamda kendilerini geliştiren gençlerin spor gibi her alanda tam donanımlı olmalarını istiyoruz. Sporun gençlerimize çok önemli katkı sağladığına inanıyorum. Spor, kardeşlik duygusunu pekiştirirken, kötü alışkanlıklardan uzak durmak için de fırsattır. Bu nedenle başlattığımız spor sahaları çalışmalarımızı belirli plan ve program çerçevesinde sürdürmeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Dişli Adapazarı Karaman Göktepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title