Haberler

Adapazarı Belediyesi ve Kızılay İşbirliği Protokolü Uzatıldı

Adapazarı Belediyesi ile Kızılay Sakarya Şubesi tarafından açılan Toplumsal Yardımlaşma Marketi için bir yıldır devam eden protokol uzatıldı.

Adapazarı Belediyesi ile Kızılay Sakarya Şubesi tarafından açılan Toplumsal Yardımlaşma Marketi için bir yıldır devam eden protokol uzatıldı.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar arasında yapılan protokolle Toplumsal Yardımlaşma Marketi bir yıl daha hizmet verecek. Her yıl yenilenecek olan protokol gereği Yağcılar Mahallesi'nde ihtiyaç sahipleri için açılan markette şartları uyan aileler her ay istediği alışverişi marketten yapabiliyor.

Protokol sonrası konuşma yapan Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar, "Adapazarı Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Dişli'ye bir yıldır bu protokolün çok başarılı bir şekilde devam etmesinden dolayı özellikle teşekkür ediyorum.Şahsında tüm ekibini de kutluyorum. Bu arada en önemli şey ihtiyaç sahibi insanların titizlikle seçilmesidir. Sayın belediye başkan yardımcımız ve ilgili komisyonun bu olayın üstünde hassasiyetle durarak gerçek hak sahibi insanları tespit etmesinden dolayı bir yıldır başarılı bir çalışma oldu. Bundan sonra da güzel olacağı konusunda sayın başkanımızla hem fikiriz. İnşallah daha çok insana daha çok hizmet anlayışı ile birlikte fakir fukaranın derdine derman olmaya çalışacağız. Toplumsal Yardımlaşma Marketimize yardım eden işadamlarımıza, esnafımıza da Allah razı olsun diyoruz. Kendilerine teşekkür ederek yardımlarının devamını bekliyoruz"dedi.

Başkan Süleyman Dişli ise İşgüzar'a teşekkür ederek "Kızılıyla birlikte ihtiyaç sahipleri için kurduğumuz Toplumsal Yardımlaşma Marketimizde bir senelik faaliyet dönemimizi tamamladık. Gerçekten çok başarılı çok güzel bir yıl geçirdik. Kızılay şubemiz arasında çok iyi bir dayanışmamız var. Şuana kadar vergi muafiyeti kapsamında Kızılay ile birlikte 170 bin liralık yardım sağlanmış oldu. Tabi bu bir koordinasyon, bir ekiple yapılıyor. Bütün emeği geçen arkadaşlarıma bende teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Başkan Dişli, "Şuana kadar toplumsal yarımlaşma marketimizden her ay düzenli olarak 85 ailemiz yardım alıyor.Bu hem Kızılay ile birlikte yapmış olduğumuz dayanışma hem de hayırsever iş adamlarımızın yapmış olduğu yardımlarla oluyor. Bütün tarafları canı gönülden tebrik ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Aslında bizim duamızdan daha önemli olan marketten faydalanan o mazlum, sıkıntılı olan insanlarımızın yapmış olduğu dualardır. Bu tip çalışmaları başarılı bir şekilde sürdürmek için gayret edeceğiz hem de daha çok insana ulaşmak suretiyle şehirdeki elimiz dokunmamış, kıyıda kenarda kalmış mağdur insan bırakmayacağız. Bizim hedefimiz bu olması lazım. Bu doğrultuda çalışıyoruz"dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Dişli Adapazarı Sakarya Kızılay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title