Haberler

Adapazarı Belediyesi Köy Konaklarını Yeniliyor

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde ortak kullanım alanı olarak kullanılan Köy Konakları’nda bakım ve tadilat yapıyor.

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde ortak kullanım alanı olarak kullanılan Köy Konakları'nda bakım ve tadilat yapıyor.

Adapazarı Belediyesi mahallerde eskiyen, boyaları dökülen Köy Konaklarında bakım, onarım ve tadilat yaparak, konakların mutfak dolapları ve kapılarını yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğü Kurtköyler, Doğancılar, Turnadere, Kömürlü, Elmalı ve Kışlalı Mahalleri'nde bulunan ortak kullanım alanlarının bakım, onarım, tadilat, boya, badana ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Mahallerde ortak kullanım alanı olarak geçen ve mahalle halkının büyük bir bölümünün vakit geçirdiği yerler olan Köy Konakları belediye ekipleri tarafından tamamen yenileniyor. Adapazarı Belediyesi Fen İşleri'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, "Daha önce mahalle muhtarlıklarımızı yenilemiştik. Şimdi de ilçe sınırlarımıza yeni bağlanan ve mevcut mahallerimizde köy konaklarını yeniliyoruz. Çatısından dış kapısına kadar tamamen yenilediğimiz konaklarımızı halkımızın hizmetine sunuyoruz" dedi.

Ortak Kullanım Alanlarının yenilenmesi nedeniyle Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye teşekkür eden mahalle halkı, "Mahallemizde bir araya gelebileceğimiz mekanların bakım ve onarımlarının yapılmasıyla tamamen yenilenen köy konaklarımız da artık daha keyifli vakit geçiriyoruz. Konaklarımızın baştan aşağı yenilenmesi mahallemize ayrı bir renk kattı. Konaklarımızın yenilenmesine öncülük eden Başkanımız Süleyman Dişli'ye teşekkür ediyoruz" dediler. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Dişli Adapazarı Elmalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title