Haberler

Adanaspor 'Süper Lig'i İstiyor

Bank Asya 1.Lig'de mücadele eden Adanaspor'da 4-0 gibi farklı bir skorla kazanılan Bucaspor maçının sevinci yaşanıyor.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'da 4-0 gibi farklı bir skorla kazanılan Bucaspor maçının sevinci yaşanıyor. Ligde 6. sıraya yükselen ve 'Süper Lig'e yükselebilme noktasında önemli bir engeli daha aşan Toros Kaplanı, şimdi de gözüne Konyaspor'u kestirdi.

Bucaspor maçının ardından futbolcular saha içinde büyük sevinç yaşarken, basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Levent Eriş ise, aylardır büyük bir mücadele içinde olduklarını ve bu mücadelenin ardından lig sonunda kendilerine 'ilk 6' içinde yer bulmak istediklerini dile getirdi. Eriş, "Her fırsatta bunu dile getirdi. Ama ilk 2 olur, ama ilk 6 olur her ne olursa olsun 'Süper Lig' potasında kalmak istiyorduk. ve nihayetinde 4-0'lık Buca galibiyetiyle birlikte ilk 6'ya

girebildik. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Başarı ya da başarısızlık kriteri nedir bilemem ama Adanaspor olarak sezon başından bu yana çok güzel şeyler yaptık" dedi.

"İSTEDİĞİMİZ HEDEFİ YAKALADIK VE ARTIK TOP BİZDE"

Futbol ve kazanma coşkusu adına olduğu gibi takım içindeki birlik ve beraberliğin sağlanabilmesi noktasında çok önemli hamleler yaptıklarını anlatan Eriş, geriden gelip yarışa ortak olmanın da hiçte kolay olmadığının altını çizdi. Eriş, konuşmasını da şöyle sürdürdü:

"Aylardır iyi sonuçlar almamıza rağmen, bir türlü ilk 6 içinde yer alamıyorduk. Şimdi istediğimiz hedefi yakaladık ve artık top bizde. Her şey bizim elimizde. Kazandığımız takdirde hedefimize daha da yakınlaşmış olacağız."

Bucaspor'un genç ve dinamik bir kadroya sahip olduğuna dikkat çeken Levent Eriş, her şeye rağmen 'ilk 6' hedefini kovalamalarının, onların ne kadar da başarılı bir takım olduğunu ortaya koyduğu yorumunda bulundu.

"RAKİBİMİZ KARŞISINDA TECRÜBEMİZİ KONUŞTURDUK"

Bucaspor'un maça alışılmışın dışında agresif bir oyunla başladığına işaret eden Eriş, bunun da futbol adına beklenilen bir adım olduğunun altını çizdi. Rakipleri karşısında tecrübelerini konuşturmaları gerektiğini anlatan Eriş, Adanaspor olarak bugün sahada şov yapmadıklarını, sadece kazanmayı çok istediklerini gibi 'ilk 6' içinde yer alan bir takımın nasıl oynaması gerekiyorsa kendilerinin de öyle oynadıklarını söyledi. Ligde kalan 3 maçı da kazanabilme noktasında birlik ve beraberlik içinde olup,

tribünlerden istedikleri desteği almaları gerektiğini vurgulayan Eriş, Konyaspor maçının da 'final' niteliği taşıdığını, bu mücadeleyi kazanıp 'ilk 6' içindeki yerlerini de sağlama almak istediklerini belirtti. Adanasporlu futbolcular Adnan Güngör ve Burak Çalık da kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

"MATEMATİKSEL OLARAK 'İLK 6' ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR"

Maçtan sonra oldukça üzgün olduğu gözlemlenen Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar da, Adanaspor'un galibiyeti hak etmesine rağmen, 4-0 gibi farklı bir skoru hak etmediği görüşünü savundu. Karafırtınalar, "Deneyimsiz ve genç bir kadroya sahibiz. 'İlk 6' için son 3 maça kadar mücadelesini sürdüren bir kadro bu. Bana göre misyonunu çoktan yerine getirmiş bu takımın, 'ilk 6' şansı matematiksel olarak hala devam ediyor ama mantık olarak işimiz çok zor. 4-0 farklı gibi görünüyor ama baktığınızda

golleri maçın son 3 dakikasında kalemizde gördük. Daha önce de başımızı böyle bir şey gelmişti. Sezon başından bu yana bir sürü olumsuzluklar yaşadık, ancak buna rağmen oyuncularım elinden gelenin en iyisi yaptı" ifadesini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adanaspor Konyaspor Bank Asya Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title