Haberler

Adanaspor Samsunspor'u Mağlup Etti

Güncelleme:

Samsunspor'u 3-2 mağlup eden Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, Türkiye liglerinin en genç ve şampiyonluğa oynayan takımına sahip olduklarını söyledi.

PTT 1. Lig'de sahasında Samsunspor'u 3-2 mağlup eden Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, Türkiye liglerinin en genç ve şampiyonluğa oynayan takımına sahip olduklarını söyledi.

Eriş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Samsunspor karşılaşmasını uzatmalarda kazandıklarını belirterek, ancak yine bu şekilde uzatmalarda kaybettikleri 2 maçın bulunduğunu ifade etti.

Futbolun bazen böyle garip ve enteresan yanlarının olduğuna değinen Eriş, şöyle devam etti:

"Maçın ilk 25 dakikalık bölümünde olağanüstü bir oyun vardı. İlk 25 dakikalık bölümde çok keyif aldığım ve herkesin de büyük keyif aldığı bir Adanaspor takımı vardı. Ama kalemize gelen ilk korner ve ilk top golle bitti. Ondan sonra seyircinin söylemi böyle dile geliyor. Şimdi bakın; Türkiye liglerinin en genç ve şampiyonluğa oynayan takımına sahibiz. Şampiyonluğu isteyen bir takımız. Biz yaptıklarımızla bu camiaya bir hedef koyduk ve bu hedefi koyarken de böyle sabırsız davranmasını beklemeyeceğiz."

"Benim oyuncularım 2-1, 1-0 yenik duruma düşebilir, zor zamanlarda destek verilecekse onun adı destektir" diyen Eriş, şunları söyledi:

"İyi zamanda herkesin destek verdiği görülmüştür. O yüzden de bizim oyun içerisinde geri düştüğümüz anlarda iki yan pası yapamıyoruz, geri oynayamıyoruz büyük bir tepki görüyoruz. Böyle futbol oynanmaz. Su şartlarda sizi sokayım sahaya karşıdan karşıya geçemezsiniz. Dolayısıyla ayağınızdaki topu kaybetmemek ve gol atmak için mücadele veriyorsunuz. Bu sabrı bir sefer gösterelim."

Eriş, camiaya ve taraftara güzel şeyler armağan ettiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Geçmiş seneden bu yana biz yaptıklarımız ve yapacaklarımızla buradayız. O nedenle öyle kalkıp da bir beraberlik, mağlubiyet sonrası bu kadar hakaretle insanları yerin dibine sokmaya kimsenin hakkı yok. Ben ilk defa Adanaspor camiasında çalışmıyorum, son kez de çalışmayacağım. Ama bunun karşılığı bu değil. Bizim oyuncularımıza bu kadar sabırsız ve hakaretvari şekilde davranılmasını üzüntüyle belirtmek istiyorum. Neticede bir oyun. İnsanın sinir sistemini allak bullak ediyorsunuz ondan sonra da kazanmayı ve niye oynamadığını sorguluyorsunuz. Bu, doğru değil. Bu sabırsızlıktan bir vazgeçelim. Bu sabrı hepimiz gösterelim. Futbolda biraz sabretmesini bileceğiz. Çocukları bu kadar yerin dibine sokmak çok doğru ve mantıklı değil."

-Samsunspor cephesi-

Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın ise hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Sahaya 3 puan için çıktıklarını belirten Altın, şöyle dedi:

"Benim futbol felsefem; içeride dışarıda ne olursa olsun pozitif ve coşkulu futbolumuzu sahaya yansıtmak adına oynuyoruz ve bunu da sahada gördüm. İlk dakikalara biraz olumsuz başladık ama sonra toparladık. Çok iyi işler yaptık. Girdiğimiz pozisyonlar var, onları değerlendiremedik. Futbol böyle, futbol kesinlikle affetmiyor, cezayı anında kesiyor. Boş kaleye de atamazsanız olacağı da bu zaten. Ben hemen hemen 40 yıldır bu işin içerisinde böyle şeyleri çok gördüm. Ama beni sevindiren futbolcularımın istekli olmaları, futbolu çirkinleştirmeden tüm güzellikleri sahaya yansıtmaları beni tabii mutlu ediyor. Ama şu futbola şu netice kendi adıma yakışmadı. Bunu derken de Adanaspor'u kutluyorum. Onlar da maçı kazanma adına son dakikaya kadar oyundan kopmadan maçı çevirmek adına ellerinden geleni yaptı. Canı gönülden kutluyorum. Ama oynadığımız futbola bu mağlubiyet yakışmadı. Biz iyi işler, yapıyoruz çocukları kutluyorum, yolumuza devam edeceğiz. İnşallah bu şansızlığımızı kıracağız."

Muhabir: Volkan Kaşık / Hüseyin Yeşilkavak

Yayıncı: Murat Taydaş - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Erhan Altın Samsunspor Adanaspor Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title