Haberler

Adanaspor'a 2 Nijeryalı

Önümüzdeki Sezon Bank Asya 1. Lig'de Mücadele Edecek Olan Adanaspor'un Kulüp Başkanı Bayram Akgül, Nijeryalı 2 Futbolcuyla Görüştüklerini, Bu Futbolcuların Önümüzdeki Günlerde Kampa Katılacağını Açıkladı.

Önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Adanaspor'un kulüp başkanı Bayram Akgül, Nijeryalı 2 futbolcuyla görüştüklerini, bu futbolcuların önümüzdeki günlerde kampa katılacağını açıkladı.

Akgül, bir televizyon programında yaptığı açıklamada, transfer piyasasından bahsederken rakamların yüksekliğinden dert yandı. Futbolcuların çok astronomik rakamlar istediğini vurgulayan Akgül, rakamların yüksekliği nedeniyle çoğu kulübün üst düzeyde transfer gerçekleştirmesinin imkansız olduğunu ifade ederek, "Mevcut kadromuzu koruyoruz. Aldığımız 5 yeni oyuncunun üzerine genç, bütçeye uygun transferler yapmaya çalışacağız. 2 yabancı oyuncunun transferini yapacağız, altyapıdan da yetenekli oyuncuları üst yapıya alacağız" dedi.

Görüştükleri Nijeryalı 2 oyuncunun önümüzdeki günlerde kampa katılacağını kaydeden Akgül, Altan ile görüşmelerin devam ettiğini, önümüzdeki hafta içerisinde bu transferin de netliğe kavuşacağını vurguladı.

Kulüp için kalıcı gelir konusuna da değinen Akgül, otopark, benzin istasyonu gibi çözümler olabileceğini, ancak en iyi kalıcı gelirin altyapıdan futbolcu yetiştirmek olduğunu ifade etti. Kulübe ek gelir için şu ana kadar bir göğüs reklamı teklifi dahi almadıklarını anlatan Akgül, Bank Asya 1. Lig'de oynayacak olmalarına rağmen göğüs reklamı konusunda gelişme olmadığını dile getirdi.

Adanaspor'un borcu olmadığının da altını çizen Akgül, şunları söyledi:

"Sigorta primlerini ve vergileri günü gününe yatırıyoruz. Transfer taksitlerini ve vaat edilen primleri futbolculara zamanında ödüyoruz. Bu yüzden takımda ayrı bir huzur var. Benim çek ve senetle işim olmaz. Benim verdiğim söz senettir. Parasal iletişimi güvene dayalı bir anlayışla yürütüyoruz ve bu noktada hiçbir sorun yaşamadık." "Adana'dan gerekli yardımı alabiliyor musunuz?" şeklindeki soru üzerine Akgül, belediye yardımının Anadolu ortalamasının çok altında kaldığını, toplam bütçenin ancak yüzde 10'u kadar olduğunu söyledi. Akgül, kulübün en büyük güvencesi ve destekçisinin Adanaspor taraftarı olduğunu dile getirdi.

Kulüp Başkanı Bayram Akgül, hedeflerinin Bank Asya 1. Lig'de mutlak şampiyonluk olduğunu, 3 sezon üst üste şampiyon olarak bu anlamda Türkiye'de bir ilke imza atmayı hedeflediklerini vurguladı.

(MT-EYB-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title