Haberler

Adanalılar 'Mangal Park'ta Keyif Yapıyor

Adana'da merkez Çukurova İlçe Belediyesi tarafından bahar ve yaz aylarında piknik yapmak isteyenler için açılan Mangal Park, Adanalılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Adana'da merkez Çukurova İlçe Belediyesi tarafından bahar ve yaz aylarında piknik yapmak isteyenler için açılan Mangal Park, Adanalılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in Belediye Evleri Mahallesi'nde halkın hizmetine açtığı temalı parklardan olan Mangal Park'a halk akın ediyor. Özellikle hafta sonu yoğunluğun yaşandığı parkta aileler çocukları ile birlikte keyif yapıyor. Başka mahallelerden Mangal Park için Belediye Evleri Mahallesi'ne gelen vatandaşlar, kendi mahalleleri için de Mangal Park yapılmasını Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'den talep ediyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in talimatıyla Belediye Evleri Mahallesi'nde 10 dönüm alan üzerine kurulan Mangal Park'a Adanalılar yoğun ilgi gösteriyor. Geçen yıl Mayıs ayında halkın hizmetine açılan Mangal Park'ta tüm oturma gruplarının yanında, bir ailenin mangal ihtiyacını karşılayacak her türlü imkan bulunuyor. Aileler hafta sonu çocukları ile birlikte Mangal Park'a gelerek keyifli anlar yaşıyor.

ADANA'YA TEMALI PARKLAR KAZANDIRIYORUZ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Mangal Park'ın Adanalılar tarafından çok beğenildiğini belirterek, '10 dönüm alana kurulu Mangal Parkımız hem çocukların güzel bir gün geçirebileceği, hem de ailelerin yanlarına mangal almadan gelip, kebaplarını yapabileceği bir ortam. Mangal kültürünün Adana'da ayrı bir yeri var. Hepimiz bu kültürün birer parçasıyız. Dolayısıyla, böyle bir mekanda, böyle bir ortamda, böyle bir doğada, aileler çocukları ile birlikte mangal keyfi yapıyor. Başka mahallelerden de vatandaşlarımız kendi mahallelerine de bu parktan yapılmasını istiyor. Talepleri değerlendiriyoruz. Adana'ya temalı parklar kazandırıyoruzö dedi. Çukurova'daki kişi başına düşen yeşil alanın, Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu aktaran Başkan Çetin, Turunç Sokağı, Gökkuşağı Sokağı, Satranç Park, Mangal Park ve Çanakkale Şehitler Parkı gibi konsept projelerle, sıradan park yapımının dışına çıktıklarını vurguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Soner Çetin Çukurova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title