Haberler

Adanalılar Halil Avcı'nın Acısını Paylaştı

DEİK Türkiye-Türkmenistan İş Konseyi Başkanı Halil Avcı’nın geçtiğimiz günlerde İzmir’de menfur bir cinayete kurban giden kayınvalidesi Bigül Esin için Mevlid-i Şerif okutuldu.

DEİK Türkiye- Türkmenistan İş Konseyi Başkanı Halil Avcı'nın geçtiğimiz günlerde İzmir'de menfur bir cinayete kurban giden kayınvalidesi Bigül Esin için Mevlid-i Şerif okutuldu.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Gürcü bakıcısı 53 yaşındaki Lia Kokolashvili tarafından başına sert bir cisimle vurularak hayatını kaybeden kayınvalidesi Bigün Esin'i Aydın'da son yolculuğuna uğurlayan Halil Avcı, eşi Makbule Avcı ile birlikte taziyeleri kabul etti.

1963-1973 yılları arasında Aydın Belediye Başkanlığı yapan merhum Orhan Esin'in eşi olan 83 yaşındaki Bigül Esin'in vefatının 3. günü dolayısıyla mevlit okutan Avcı ailesi, acılarını dost ve yakınlarıyla paylaştı.

Türkiye-Türkmenistan İş Konseyi Başkanı Halil Avcı, olayın failini, gasp ettiği cep telefonu, ziynet eşyaları ve kredi kartından çektiği para ile ülkesine kaçmak üzereyken Kırıkkale'de yakalayan İzmir emniyetine teşekkür etti. Avcı, "Emniyet güçlerimiz, titiz bir çalışmayla olayın failini ülkesine kaçamadan kısa sürede yakaladı. Kendilerine minnettarız. Ben inanıyorum ki Türk adaleti ona hak ettiği en ağır cezayı verecektir" dedi.

Halil Avcı, ayrıca, acı günlerinde yanlarında olan milletvekilleri Tamer Dağlı, Zülfikar İnönü Tümer, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile CHP İl Başkanı Ayhan Barut ve tüm dostlarının acılarını paylaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avcı, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken'in de Aydın'da her an yanlarında olduğunu belirterek, kendisine bu desteği için şükranlarını iletti.

Avcı, taziyeye katılan, telefonla arayarak başsağlığı dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkmenistan Türkiye Aydın İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title