Haberler

Adanalı Yüzünden Sevişti

Tuba Büyüküstün Sevişti Ama Adanalı Asi'yi Yine Geçti!

TUBA BÜYÜKÜSTÜN SEVİŞTİ AMA ADANALI ASİ'Yİ YİNE GEÇTİ!

Tuba Büyüküstün (Asi) önceki gece herkesi şaşırttı. Dizide önce öpüştü, sonra sevişti. Tabii ki vücudunun hiçbir yerini göstermedi. Ancak yönetmen, Asi'yi kocası Demir (Murat Yıldırım) ile yatağa soktu. Dudak dudağa öpüşme ile başlayan sahneler, önce ayakta, sonra yataktaki yakınlaşma ile devam etti.

Size bir şey söyleyeyim mi; Tuba Büyüküstün 'Adanalı' yüzünden sevişti. Rakip kanalda aynı saatte yayınlanan 'Adanalı', 'Asi' dizisinin kimyasını bozdu. Bugün'ün haberine göre, Adanalı'dan önce reyting listelerinde cuma günlerinin birincisi hep Asi'ydi.

5 hafta önce atv'de Adanalı başladı, Kanal D'deki 'Asi'nin birinciliği güme gitti. Artık her cuma, ilk 100 program sıralamasında Adanalı birinci oluyor, Asi onu takip ediyor. Böyle olunca doğal olarak 'Asi'nin yapımcısını hırs bastı.

Adanalı'yı geçmek için Tuba Büyüküstün'ü seviştirmeye karar verdi. Senariste talimat verdi, son bölümde Asi'yi kocası ile seviştirdi...

Üstelik bölümün yayını bittikten sonra, sevişme sahnelerini ikinci kez ekrana getirip reytingi elde tutmaya çalıştı. Ancak heyhat; Adanalı buna rağmen Asi'yi bir kere daha geçti.

Üstelik, 'Yemekteyiz' programı dahi 'Asi'den fazla reyting topladı. Yani, Tuba Büyüküstün'ün sevişmesi hiçbir işe yaramadı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title