Haberler

Adanalı Doğan, Linda'yı Fena Yaktı

Muğla'nın Bodrum İlçesine Tatile Gelen Hollandalı Linda Van Heyden, Adanalı Doğan Feryat'a Yıldırım Aşkıyla Tutuldu. Feryat, Sevgilisinin Ülkesine Dönmesine Saatler Kala Sürpriz Nişan Töreni Yaptı.

Muğla'nın Bodrum ilçesine tatile gelen Hollandalı Linda Van Heyden, Adanalı Doğan Feryat'a yıldırım aşkıyla tutuldu. Feryat, sevgilisinin ülkesine dönmesine saatler kala sürpriz nişan töreni yaptı.

Geçen yıl yaz mevsiminde arkadaşlarıyla Bodrum'a tatile gelen Linda (23), gittiği bir restaurantta çalışan Doğan Feryat'a (27) aşık oldu. Hislerini hoşlandığı kişiye söylemekte çekimser kalan Linda, birkaç kez yemek yemeye geldiği yerde Doğan Feryat'a beraberindeki arkadaşlarının aracılığıyla duygularını anlatma imkanı buldu. Tatil süresince fırsat oldukça buluşup gezen Linda ile Doğan arasında tek taraflı aşkla süren arkadaşlık bir süre sonra yerini iki tarafında vazgeçemeyeceği aşka bıraktı. Tatil

sonunda Linda ülkesine dönerken telefonla görüşerek hasret gidermeye çalıştı. Fakat Linda bir an önce hayatını birleştirmek istediği Doğan'ı görmek için ülkesine döndükten birkaç ay sonra Adana'ya geldi. Doğan Feryat'ın anne ve babasının elini öpen gelin adayı, ülkesine döndükten sonra ilişkilerinin sağlamlığından daha emin bir şekilde günlerini geçirmeye başladı.

Hollanda'da bir bayan kuaföründe çalışan Linda Heven bu yaz yine Bodrum'a geldi. Gençler telefonda nişan yapmaya karar verirken Linda'nın 15 günlük tatili süresince nişan yapamamanın üzüntüsünü yaşadılar. Bu duruma çare arayan Doğan Feryat, nişan yüzüğü takamadan ülkesine üzgün bir şekilde dönecek olan Linda'nın Bodrum'dan ayrılacağı günden bir önceki akşam çalıştığı işyerinde patronundan izin alarak sürpriz nişan töreni düzenledi. Türkiye'deki son akşamında beraberindeki arkadaşları ve sevgilisinin

çalıştığı restaurantta yemek yiyen Hollandalı genç kız, gece ilerleyen dakikalarda yaşadığı nişan sürpriziyle etrafa gülücükler saçtı. İki gencin nişan yüzüğünü restaurant sahibi Zekeriya Altuntabak takarak gençlerin mutluluğuna ortak oldu.

Geçen yıl yemek yemeye geldiği restaurantta gördüğü Doğan'ın güler yüzünden çok etkilendiğini belirten Linda, şöyle konuştu: "Onun bütün müşterilere mecburen güler yüzlü davranması gerektiğini, o nedenle bana özel bir şey olmadığını biliyordum. Ama yine de ona karşı içimde bir şeyler hissettim. Daha sonra ona aşık olduğumu anladım. Arkadaşlarıma durumu anlattım ve Doğan ile işyerinin dışında buluşup gezme imkanımız oldu. Onu yakından tanıyınca hislerimde yanılmadığımı anladım. Şimdi beni çok

heyecanlandıran sürpriz bir nişanımız oldu. Umarım kısa sürede nikah kıyarak mutlu bir yuva kurarız."

Doğan Feryat ise gelecek sene düğün yapmayı planladıklarını ifade ederek şöyle konuştu: "Linda, ilk başta normal müşterimiz gibi yemek yemeye gelip arkadaşlarıyla eğlenip gidiyordu. Bizlerde bu turizm yöresinde en iyi şekilde hizmet sunmaya çalışıyorduk. Arkadaşları aracılığı ile iş yeri dışında görüşmek istediğini belirtti. Bende kırmayarak izin günümde tatile geldiği arkadaşlarının da olduğu bir ortamda hep birlikte oturup sohbet ettik. Ona aşık olacağım aklıma gelmemişti. Ama tanıdıkça birbirimize

daha yakın olduk."

Doğan, kısmet olursa gelecek yıl önce Adana sonra Bodrum'da ve ardından da Hollanda'da düğün yapmayı planladıklarını söyledi. Doğan Feryat, "Türkiye'de mi yoksa Hollanda'da mı yaşarız ona birlikte karar vereceğiz. Ama tabii ki gönlüm Linda'nın Türkiye'ye yerleşmesinden yana" ifadelerini kullandı.

(OU-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title