Haberler

Adanaekbakan Bayraktar, Piyano Eşliğinde Türkü Söyledi

Kıyıkent Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temelini atan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, merkez Yüreğir Belediyesi'nce yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi'nin açılışını yaptı.

Kıyıkent Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temelini atan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, merkez Yüreğir Belediyesi'nce yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi'nin açılışını yaptı. Bakan Bayraktar burada piyano eşliğinde türkü söyledi.

Köprülü Mahallesi'nde tesisin açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Bakan Bayraktar, Kültür evleri çok önemli hizmetler. Belediye Başkanımız bugüne kadar 5 kültür evini sizlerin hizmetine sunmuş. Bugün 6'ncısını hizmete açıyoruz. Bu kültür evlerinin sayısı bir yıla kadar 10'a ulaşacak dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı AK Parti'li Mahmut Çelikcan ise Kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu Sayın Bakanımız sizlere anlattı. Ancak bir gerçek var ki, kentsel dönüşüm kadar, zihinsel dönüşüm de çok önemli. Siz değerli halkımızın hizmetine sunduğumuz bu kültür evleriyle de zihinsel değişime öncülük ediyoruz diye konuştu.

Bakan Bayraktar, Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ve Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci kültür evinin açılış kurdelesini birlikte kesti.

Açılışın ardından binayı gezen Bakan Bayraktar, müzik sınıfında, müzik öğretmeni Fatih Tekin'in çalıp söylediği 'Pencereden bir taş geldi' ve Ak Parti ile özdeşleşen 'Beraber yürüdük biz bu yollarda' türkülerine eşlik etti. Satranç sınıfında öğrencilere hamle gösteren Bakan Bayraktar, biçki- dikiş kursunu ziyaretinde ise 500 liraya nevresim takımı, 300 liraya hurç satın aldı. Bayraktar, Vali Coş'un ödeme yapılmaması ısrarına rağmen, 800 lirayı kursiyer kadınlara verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title