Haberler

Yan yana 2 musluktan birinden mazot akınca, toprağa gömülü depoya ulaşıldı

Güncelleme:

Adana'da, kaçak akaryakıt satan bir oto yıkamacıya operasyon düzenlenen polis, yan yana iki musluktan birinden mazot aktığını belirleyince, toprağın 3 metre altına gömülü, 4 tonluk depoya ulaştı. Polis, özel vanayla hat çekilen depodan kaçak akaryakıt satan iş yeri sahibini gözaltına aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde bulunan bir oto yıkamacıda kaçak mazot satışı yapıldığı ihbarını aldı. Adrese giden polisler, burada yaptıkları aramalara rağmen herhangi bir suç unsuruna rastlamadı. İş yerinde bulunan bir odaya giren polis, etrafta mazot kokusu alınca detaylı arama yaptı. Yan yana bulunan iki musluğu açan polis, birinden su yerine mazot aktığını fark etti. Bunun üzerine oto yıkamacı, iş yerinin arka tarafında toprağın altına gömülü bir depo olduğunu itiraf etti.

KEPÇE 2 SAAT ÇALIŞTI

Ekipler, bölgeye kepçe çağırdı. Yaklaşık 2 saatlik çalışmayla 3 metre derinliğe gömülü depoya ulaşıldı.

Şüphelilerin, yakalanmamak ve dikkat çekmemek için özel borulama ve pompa sistemi kurdukları, gelen araçlara litresi 4-5 lira arasında kaçak mazot sattıkları ortaya çıktı.

ÇAY BARDAĞIYLA KALİTE KONTROLÜ

Depodaki mazot, incelenmek üzere başka bir tankere nakledildi. Gözaltına alınan iş yeri sahibinin ayrıca, sattığı akaryakıtın kalitesini göstermek için çay bardağına koyduğu mazotu gelen müşterilere gösterdiği öğrenildi.

Olay yerinden kareler;

Yan yana 2 musluktan birinden mazot akınca, toprağa gömülü depoya ulaşıldı

Yan yana 2 musluktan birinden mazot akınca, toprağa gömülü depoya ulaşıldı

Yan yana 2 musluktan birinden mazot akınca, toprağa gömülü depoya ulaşıldı

Yan yana 2 musluktan birinden mazot akınca, toprağa gömülü depoya ulaşıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor?
500

Yorumlar (24)

ALLAH''IN ADAMIYIK:

Adanalılara çamur atmayın üleyyyynnn . Adana , delikanlılığın harmanlandığı yerdir . Hadi aga dağılın . Herkes kendi kapısının önünü süpürsün

5
17
yanıtYanıtla
cerrahpaşalı:

Şaşırdıkmı adana olduğuna tabiki hayır

14
7
yanıtYanıtla
alex:

sosyologlar adana da biraz çalışmalı anormal bir durum ne zaman haberlere baksam adana

15
3
yanıtYanıtla
bero:

ramo bu işe çok kızacak. . .

17
1
yanıtYanıtla
hassano:

RAMO DİZİSİNDE RAMO VE ADAMLARININ LAKABI MAZOTCU VE OTO YIKAMADA MAZOT SATIYORLAR

15
1
yanıtYanıtla
TURKISH LONDON:

Hep RAMO yuzunden

13
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

petrolü ucuz alıp pahalıya yani litresini 6 tl yaparsanız daha çok kaçak mazotlar çıkar.

14
0
yanıtYanıtla
ADANAKOLiK:

Vallaaaa bir an icin Adana oldugunu sandiydiydimdi. . . Allah''a sükür degilmis. :)

5
6
yanıtYanıtla
adanalı:

senı okula tekrar yazdırabılırız

yanıt6
yanıt0
ADANAKOLiK:

ADANALI kardesim, benim oldu olasi di''li gecmis fiiler kafama pek uygun degildir, illa ki dilimi gecirmekten hoslaniyorum. Fiilimin ucubeligi icin kusura bakma yani, olur o kadar Adana''miz yasasin yeter ki. . .

yanıt0
yanıt2
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title