Haberler

Adana Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışmaları Tamamlandı

Güncelleme:

Bisiklet Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Adana Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışmaları tamamlandı.

Bisiklet Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Adana Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışmaları tamamlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Sarıçam ilçesi Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) yerleşkesi arkasında Sofulu mevkisinde gerçekleştirilen yarışmaya, Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Lüksemburg, Gürcistan ve İsrail'den kadın ve erkekler kategorisinde 39 sporcu katıldı. Dört kilometrelik parkurda kadınlar 6, erkekler ise 8 tur pedal çevirdi.

Yarışma sonucunda kadınlarda birinciliği Rusya'dan Anna Konovalova, ikinciliği aynı ülkeden Valeria Pinovarova, üçüncülüğü Bolkarlar Eko Turizm Spor Kulübü'nden Hale Cengiz elde etti.

Erkeklerde ise Rusya'dan İvan Smırnov birinci, Lüksemburg'dan Christian Halmig ikinci, Rusya'dan Evgenli Pechenin üçüncü oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adana'da organizasyon konusunda profesyonel bir ekibe sahip olduklarını, hava ve pist koşullarıyla uluslararası organizasyonlara ev sahibi yapabileceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Rusya Federasyonu Lüksemburg Sarıçam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title