Haberler

Adana: Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde Mücadele Eden Botaşspor, Adana'da Yapılan Botaş Cup 3 Basketbol Turnuvası'nda Şampiyonluğu Kaçırmanın Üzüntüsünü Yaşıyor.

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Botaşspor, Adana'da yapılan Botaş Cup 3 Basketbol Turnuvası'nda şampiyonluğu kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Botaşspor Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, Botaş Bölge Müdürü Fuat Tülüce ve Kulüp Başkanı Kamil Uzun'un da izlediği zorlu maçta Tarsus Belediyespor'a 71-76 yenilerek ikinci olmalarında rakibin iyi olmasının yanısıra eksiklerin büyük rolü olduğunu söyledi. Yıldızoğlu, "Tarsus Belediyespor hem takım olarak hem de bireysel olarak bizden daha iyi bir takım olduğunu gösterdi. Yabancıları çok iyiydi. Bizim de eksiklerimiz vardı. Özellikle şu ana kadar yaptığımız hazırlıkların neticesini gördük. Takım olabilmenin neresinde olduğunu görme fırsatı bulduk. Ciddi sorunlarımız olduğunu gözlemledik. O bakımdan turnuva çok faydalı oldu. Gelen takımlar da çok kaliteliydi. Bence çok güzel bir turnuva oldu. Eksiklerimiz de vardı. Korel yok, Gülşah, Ayşe, Gülnur sakattı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title