Haberler

Adana: Türkiye Bayanlar Basketbol 1.ligi

Bayanlar Basketbol 1.ligi'nin Yeni Ekibi Tarsus Belediyespor, Adana'da Düzenlenen Botaş Cup 3 Basketbol Turnuvası'nın Şampiyonu Olarak Sezon Öncesi Büyük Moral Buldu.

Bayanlar Basketbol 1.Ligi'nin yeni ekibi Tarsus Belediyespor, Adana'da düzenlenen Botaş Cup 3 Basketbol Turnuvası'nın şampiyonu olarak sezon öncesi büyük moral buldu.

Yüreğir Spor Salonu'nda yapılan 4'lü kupa maçlarında Botaşspor, Ceyhan Belediyespor ve Mersin Büyükşehir Belediyespor'u yenerek kürsüye çıkan Tarsus Belediyespor büyük sevinç yaşadı. Kupa törenine Tarsus'tan gelerek son anda yetişen Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kupayı takım kaptanı Didem Sarıca'ya vererek birlikte kaldırdı.

Başkan Kocamaz, ligin yeni ekiplerinden biri olmalarına rağmen iyi transferler yaparak iyi bir takım kurduklarını ve kupada başarılı bir sonuç alarak doğru yolda olduklarını ispatladıklarını ifade ederek, "Bu bir başlangıç. Biz ilk defa birinci ligde mücadele edeceğiz. Buradaki takımların en tecrübesizi bizdik. İnşallah bu motivasyonla ligde de iyi bir yerlere geleceğiz. Bizim amacımız bölgemizdeki 4 takımın birlik ve beraberlik içerisinde diyalog içerisinde mücadele etmesi. Zaten 12 takımdan 4'ünün güneyden olması bir avantaj. İnşallah burada oluşan dayanışma örneği ligde de devam eder ve güney en iyi şekilde basketbolda temsil edilir" dedi.

Kocamaz, kendi bütçeleri doğrultusunda mütevazi bir kadro kurduklarını, ilk yılda hedeflerinin mücadele ederek yerlerini sağlamlaştırmak, seneye de büyük hedefleri kovalamak istediklerini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title