Haberler

Adana: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta Zirve Mücadelesi Veren Adanaspor, Deplasmanda Oynayacağı Osmaniyespor Maçından Galibiyetle Ayrılmayı Hedefliyor.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Osmaniyespor maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Sahalarında oynadıkları Şırnakspor maçında kaybettikleri 2 puan nedeniyle morallerinin bozulduğunu belirten Teknik Direktör Zafer Göncüler, kayıplarını Osmaniye deplasmanında telafi edeceklerine inandığını söyledi. Taraftarları Osmaniyespor maçına davet eden Göncüler, "Bizim hedefimiz mutlak şampiyonluk. Bu nedenle iyi transferler yaptık. Oyuncularıma zafere ulaşma yolunda güvenim tam. Lig uzun maraton, önemli olan sonuca ulaşmak. Sezon ortasında kötü sonuçlar da olabilir. Ama biz kendimize güveniyor ve inanıyoruz. Taraftarlarımız da bize inansın. Osmaniyespor'u yenerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title