Haberler

Seyir Halindeki Aracın Kapısını Açarak Dans Etti

Güncelleme:

Adana'da hareket halindeki hafif ticari aracının kapısını açan sürücü, ayağa kalkıp, müzik eşliğinde dans etti. Sürücünün tehlikeli yolculuğunu görenler telefonlarına sarıldı.

Adana'da, bir kişi yavaş ilerleyen kamyonetinden dışarı çıkıp dans etti. Hızla giden aracını aynı zamanda kontrol etmeye çalışan sürücü görenleri hayrete düşürdü.

SÜRÜCÜNÜN GÖRÜNTÜLERİ CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, bir sürücü yavaş ilerleyen 01 plakalı kamyonetinin kapısını açıp dans etmeye başladı. Direksiyonu bırakarak oynamaya başlayan sürücüyü görenler ise o anları cep telefonuyla kaydetti.

Seyir Halindeki Aracın Kapısını Açarak Dans Etti

YOLUN BOŞ OLMASI, OLASI BİR FACİAYI ÖNLEDİ

Sürücü, viraja yaklaşınca da bir ayağını yerde sürükleyerek aracı yönlendirdi. O anlarda yolun boş olması ise olası bir faciayi önledi. Sürücü daha sonra ara sokaklara girerek gözden uzaklaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500

Yorumlar (9)

...:

utanıyorum ya adana kadar rezıl memleket grmedım ne kadar cahıl ne kadar salak ınsanlar var yaaa cok yazık

10
1
yanıtYanıtla
Viyanalı:

Allahın AYISI kendini sünnet düğününde sanıyor herhalde. . .

9
0
yanıtYanıtla
Dpaşalı:

Ehliyetine el koyup ömür boyu trafikten men edeceksin, bakalım bundan sonra böyle saçmalık yapmayı düşünenler yapabiliyor mu? düğün salonunda kalk oyna desen naza çeker.

6
0
yanıtYanıtla
Nadir:

Oynat, maya az kaldi.

2
0
yanıtYanıtla
Nokta:

Yavaş mi ilerliyor hızlı mi

2
0
yanıtYanıtla
ra:

bir ulkede kanunlar yetersiz ve ise yaramiyorsa iste halk boyle cikip aleni oynayip alay eder. sanki kanunlar sucsuzu degil boyle suc isliyenleri korumak icin var

2
0
yanıtYanıtla
Gerek yok:

Ah adana ah hergün yeni olaylarla geliyorsun

1
0
yanıtYanıtla
Memo hollanda:

50 yasinda adam, allah akil fikir versin...

1
0
yanıtYanıtla
Cerrah:

Plakayı aldım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title