Haberler

Adana - Sevgi Kortejinde Sevgi Seli

Altın Koza Film Festivali'nde Sinema Sanatçıları ve Yönetmenler, Antika Otomobiller ve Jeeplerle Oluşturulan 'sevgi Korteji'nde Adanalılarla Kucaklaştı. Adanalılar, Sanatçılara Sevgi Gösterilerinde Bulundu.

Altın Koza Film Festivali'nde sinema sanatçıları ve yönetmenler, antika otomobiller ve jeeplerle oluşturulan 'Sevgi Korteji'nde Adanalılarla kucaklaştı. Adanalılar, sanatçılara sevgi gösterilerinde bulundu.

İller Bankası Kavşağı'nda başlayan kortejde Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, sinema sanatçılarıyla birlikte halka karanfil yağdırdı. Selda Alkor, Selma Güneri, İzzet Günay, Yusuf Sezgin, Yılmaz Köksal, Ekrem Bora, Ayten Uncuoğlu, Mine Soley, Süleyman Tuğran, Nuri Alço, Gani Rüzgar Şavata ve genç sinema sanatçıları, yönetmenler, yapımcıların katıldığı sevgi kortejinde en önde özel süslenmiş bir araçta Büyükşehir Belediye Bandosu yer alıp, çeşitli şarkılar seslendirdi. Kortejde araçların eski olması nedeniyle sıkıntılı anlar da yaşandı. Mine Soley, bindiği araç bozulunca korteje eşlik eden motosiklete bindi. Özel güvenlik sayının çok olması da dikkat çekti.

Konfetiler yağmuru, halkın sevgi gösterileri arasında gerçekleşen sevgi kortejinde en yoğun ilgiyi Nuri Alço gördü. Bazı izleyiciler, 'Nuri, baba izindeyiz, seni seviyoruz', 'Gazoza attığın ilacın markası ne' diye seslendi. Alço kendisine gazoz ikram eden bir kıza "İlaç yok değil mi?" dedi. Etkinliğe Gani Rüzgar Şavata, Yılmaz Güney fotoğrafının bastırdığı tişörtüyle çıktı. Elinde Yılmaz Güney fotoğrafı taşıyan ve "Sizleri de seviyoruz ama Yılmaz Güney'i bir başka" diye bağıran vatandaşın yanına giden Şavata, "Biz de seni seviyoruz" dedi.

Kortej, İller Bankası Kavşağı'ndan itibaren Turgut Özal Bulvarı, Kenan Evren Bulvarı, Baraj Yolu Caddesi takiben Fuzuli Caddesi'nde son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title