Haberler

Adana'nın Kuzey İlçesi Tufanbeyli'de Kar Esareti

Adana'nın kuzey ilçesi Tufanbeyli'de kar esareti Tufanbeyli'de etkili olan kar yağışı nedeniyle elektrikler kesildi, köy yolları ulaşıma kapandı, karne günü taşımalı sistemle okula giden öğrenciler karnesini alamadıADANA - Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde dün başlayan ve aralıksız bir gün...

Adana'nın kuzey ilçesi Tufanbeyli'de kar esareti

Tufanbeyli'de etkili olan kar yağışı nedeniyle elektrikler kesildi, köy yolları ulaşıma kapandı, karne günü taşımalı sistemle okula giden öğrenciler karnesini alamadı

ADANA - Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde dün başlayan ve aralıksız bir gün boyunca devam eden kar yağışı nedeniyle elektrikler kesildi, köy yolları ulaşıma kapandı, taşımalı sistemle okula giden öğrenciler karnesini alamadı.

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alına soğuk ve yağışlı hava Adana'nın 190 kilometre uzağındaki ilçesi Tufanbeyli'de de etkili oldu. Dün başlayan ve devam eden kar yağışı nedeniyle ilçe merkezinde kar kalınlığı yarım metre, yüksek kesim ve köylerde ise 1 metreyi geçti. Taşımalı eğitim gören öğrenciler de okullarına gidemedikleri için karnelerini alamadı. Aşırı kar yağışından dolayı elektrik telleri zarar gördüğü için ilçe ve tüm köylere elektrik verilemiyor. İlçenin Kayseri ve Adana ile bağlantı yolları da açılmaya çalışılıyor. Kar yağışının durmasının ardından ise rüzgar etkili oldu. Bu nedenle karne almaya gelen ilçe merkezindeki çocuklar da karneleri verilerek hemen evlerine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Tufanbeyli Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title