Haberler

Adana: Küçük Tenisçinin Büyük Hayali

Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün 10 Yaşındaki Altın Madalyalı Tenisçisi Derin Güzel, Tek Hayalinin Uluslararası Bir Turnuvada Türkiye'ye Madalya Kazandırmak Olduğunu Söyledi.

Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün 10 yaşındaki altın madalyalı tenisçisi Derin Güzel, tek hayalinin uluslararası bir turnuvada Türkiye'ye madalya kazandırmak olduğunu söyledi.

Dört yaşında bale ile sporla tanışan Derin Güzel, ardından jimnastik yapan ve son 2 yıldır oynadığı teniste, küçük yaşına rağmen büyük başarılar elde etti. Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü'nde tenis oynayan ve Romen başantrenör Mihail Iliescu yönetiminde çalışmalarını sürdüren Derin, 2 yıllık tenis hayatında geçtiğimiz yıl Bursa'da yapılan şampiyonada çeyrek final, bu yıl Adana Şampiyonluğu, yine bu yıl İzmir'de çeyrek final ve son olarak İstanbul'da yapılan 10 Yaş ve Altı tenis turnuvasında Türkiye Şampiyonluğu'na uzanma başarısı gösterdi.

Kendi yaş grubunda Deniz Hepdoğan ve İpek Soylu isimli arkadaşlarıyla birlikte antrenmanlarını sürdüren Derin, tek hayalinin ise büyüdüğünde uluslararası bir tenis turnuvasında Türkiye'ye madalya kazandırmak olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title