Haberler

Adana: İşitme Engelliler Salon Futbolu Milli Takımı'ndan Başkan Durak'a Ziyaret

Türkiye Belediyeler Birliği ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Avrupa Şampiyonası'na Katılacak Olan İşitme Engelliler Salon Futbolu Milli Takımı Oyuncularına Rusya'da Dalgalandırmaları İçin Türk Bayrağı Hediye Etti.

Türkiye Belediyeler Birliği ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan İşitme Engelliler Salon Futbolu Milli Takımı oyuncularına Rusya'da dalgalandırmaları için Türk Bayrağı hediye etti.

10-19 Kasım 2006 tarihleri arasında Rusya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası karşılaşmaları öncesi Adana'da kamp yapan İşitme Engelliler Salon Futbolu Milli Takımı kafilesi, Başkan Durak'ı ziyaret etti.

22 ülke takımının katılacağı ve Hırvatistan, Portekiz, Makedonya ve İngiltere'nin yer aldığı gruptan çıkma mücadele verecek olan Türk Milli Takımı'na başarılar dileyen Durak, oyunculara Türk Bayrağı hediye etti. Durak, "Rusya'daki şampiyonada Avrupa birincisi olarak Türk Bayrağımızı dalgalandırmanızı istiyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title