Haberler

Adana: Hayırseverlerden Sağlığa Destek

Adana'da Gizer Ailesinin Merkez Yüreğir İlçesi'ne Bağlı Sofulu Beldesi'ne Yaptıracağı Sağlık Ocağının Protokolü İmzalandı.

Adana'da Gizer ailesinin merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Sofulu Beldesi'ne yaptıracağı sağlık ocağının protokolü imzalandı.

Recai, Ali ve Türkan Gizer'i makamında kabul eden Adana Vali Vekili Mehmet Demir, Adana'nın göç alan bir kent olduğunu belirterek, "Özellikle eğitim ve sağlık alanında açığımız var. Ancak hayırseverlerin katkısı ile bu açıklar kapatılıyor. Gizer ailesi, Adana'ya bugüne kadar bir çok okul ve sağlık tesisi kazandırdı. Şimdi de Sofulu Beldemize bir sağlık ocağı yapmaya karar verdiler. Bu buluşmamızda Gizer ailesi ile sağlık ocağı yapım protokolünü imzalamaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Recai ve Ali Gizer de, Adana'ya sağlık ve eğitim alanında destek olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, "Sofulu'ya Türkan Gizer adına bir sağlık ocağı yaptıracağız. Sağlık ocağını en kısa sürede ve en iyi şekilde yapıp teslim edeceğiz. Şimdiden Sofulu'ya hayırlı olsun" şeklinde konuştular. Yaptırılacak sağlık ocağına adı verilecek olan Türkan Gizer ise bugünü görmekten büyük mutluluk duyduğunu, sağlık ocağının açılışını da kısa sürede gerçekleştireceklerine söyledi.

Gizer ailesi tarafından yaptırılacak sağlık ocağının protokolü Vali Vekili Mehmet Demir, Sağlık Müdür Vekili Dr. Dündar Temiz ve Gizer ailesinden Recai, Ali ve Türkan Gizer tarafından imzalandı.

(AB-AB-AB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title