Haberler

Adana Futbolcu ve 2 Arkadaşı Trafik Kurbanı Oldu

Futbolcu ve 2 arkadaşı trafik kurbanı olduADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde motosikletin TIR'la çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Kadirli Demirspor'da oynayan 23 yaşındaki Aydın Akyel ve arkadaşları aynı yaştaki Güner Üresin ve Umut Algazi öldü.

Futbolcu ve 2 arkadaşı trafik kurbanı oldu

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde motosikletin TIR'la çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Kadirli Demirspor'da oynayan 23 yaşındaki Aydın Akyel ve arkadaşları aynı yaştaki Güner Üresin ve Umut Algazi öldü.

Kaza, sabaha karşı Devlet Bahçeli Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Umut Algazi yönetimindeki 01 BF 819 plakalı motosiklet, Devlet Bahçeli Bulvarı'ndaki kavşakta karşı yönden gelen Cevdet K. yönetimindeki 31 KCD 47 plakalı TIR'la çarpıştı. Kazada sürücü Umut Algazi ile birlikte motosiklette bulunan arkadaşları Güner Üresin ve Aydın Akyel ağır yaralandı. Çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılan 3 genç kurtarılamadı. Kaza ardından TIR sürücüsü Cevdet K., gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kadirli Demirspor'da oynayan Aydın Akyel ve üniversite mezunu işşiz arkadaşları Güner Üresin ve Umut Algazi'nin yaşamını yitirmesi ilçede büyük üzüntü yarattı.

FOTOĞRAFLI

Haber: Ceyhun ÖZER/CEYHAN (Adana), (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadirli Ceyhan Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title