Haberler

Adana: Fıba Bayanlar Avrupa Kupası

Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, Fıba Cup Bayanlar Basketbol Avrupa Kupası C Grubu'nda Karşılaşacakları Yunanistan'ın Apollo Takımını Ciddiye Aldıklarını Belirterek, Maça Galibiyet İçin Çıkacaklarını Söyledi.

Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, FIBA Cup Bayanlar Basketbol Avrupa Kupası C Grubu'nda karşılaşacakları Yunanistan'ın Apollo takımını ciddiye aldıklarını belirterek, maça galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Kutlu, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, zorlu maçlara çıkacaklarını belirterek, "Türkiye'de, Avrupa Kupaları'nda final maçı oynayan tek takım olma başarısı elde eden Botaşspor'a yaraşır bir mücadele vermek istiyoruz. Lig ve kupa maçlarında zorlu müsabakalar bizi bekliyor. Rakiplerimizi ciddiye alıp her maça galibiyet için çıkacağız. Oyuncu kadromuzla bunu yapacak güçteyiz. Kendimize güveniyoruz" dedi.

Avrupa Kupası'nın ilk hafta maçında, deplasmanda Bulgaristan ekibi PB CSKA Sofya'yı son saniyelerde attıkları 3'lük basketle 68-67 yendiklerini hatırlatan Kutlu, oynacakları Apollo maçını farklı kazanmak istediklerini söyledi.

Ciddi yatırımlarla gruptaki diğer takımların da güçlü hale geldiğini belirten Kutlu, "Takımların güçlü olması, heyecanlı ve çekişmeli maçlar olacağı anlamına geliyor. 2 yıl aradan sonra tekrar başladığımız Avrupa Kupası'nda, eşit güçteki takımlar mücadele ediyor" diye konuştu.

Geçen hafta ligdeki Beşiktaş yenilgisine üzüldüklerini belirten Kutlu, "Beşiktaş karşısında iyi oynayamadık. Gerçek bir Botaşspor gibi oynayamadık. Bundan sonra hem Avrupa kupaları maçlarında, hem de lig maçlarında elimizden gelen mücadeleyi göstererek kazanmak için oynayacağız" şeklinde konuştu.

Menderes Spor Salonu'nda Yunanistan'ın Apollon takımıyla karşılaşacak olan Botaşspor'da Gülşah'ın forma giyemeyeceği belirtilirken, Gülnur'un maça çıkıp çıkmayacağı ise doktor raporundan sonra belli olacağı kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title