Haberler

Adana- Emekli Emniyet Müdürü Tutuklandı

Feto operasyonunda gözaltına alınan polis: Zeki Müren de bizi görecek mi? (EK)EMEKLİ EMNİYET MÜDÜRÜ TUTUKLANDIFethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ- PDY) soruşturmasında gözaltına alınan Emekli Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ile eski Terörle Mücadele Şubesi Müdür Yardımcısı Mehmet Karabörk çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Feto operasyonunda gözaltına alınan polis: Zeki Müren de bizi görecek mi? (EK)

EMEKLİ EMNİYET MÜDÜRÜ TUTUKLANDI

Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ- PDY) soruşturmasında gözaltına alınan Emekli Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ile eski Terörle Mücadele Şubesi Müdür Yardımcısı Mehmet Karabörk çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Cezaevine götürülmeden önce Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen sanıklardan Mehmet Avcı, "Lafın bittiği yer, sözün bittiği yer" diye bağırırken, ters kelepçe takılı olarak minibüse bindirilen Mehmet Karabörk, "Tüm darbecilerin Allah belasını versin. Ben darbeci değilim onu da tekrar söyleyeyim. Ben ülkemi vatanımı seven bir Türk insanıyım" açıklamısını yaptı. Adliyeye sevk edilen diğer zanlılar ise serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Zeki Müren Karabörk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title