Haberler

Adana Dershanede Ölmek İstedi

Adana'da 25 yaşındaki Emine S., özel bir dershanenin 3'üncü katından atlamak istedi.

Adana'da 25 yaşındaki Emine S., özel bir dershanenin 3'üncü katından atlamak istedi. Pencereden sarkan genç kızı ikna etmeye çalışan polis, kolundan tutup kurtarırken bazı meraklılar da cep telefonuyla o anları görüntüledi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencisi Emine S., sabah saatlerinde merkez Sarıçam İlçesi'ndeki evinden Reşatbey Mahallesi'ndeki dershaneye geldi. Açıköğretim Fakültesi'ndeki derslerinin eğitimi alan genç kız, altında 2 katlı banka şubesi bulunan dershanenin 3'üncü kattaki sınıfın penceresinden bacağını sarkıttı. Emine S.'yi pencerede gören vatandaşlar durumu polise bildirdi, bir taraftan da cep telefonlarıyla görüntü çekti. Kimi vatandaşlar da Emine S.'yi atlamaması için ikna etmeye çalıştı. Sınıfa gelen polisler, ikna etmeye çalıştıkları Emine S.'yi bir anlık dalgınlığından yararlanarak penceren çekip aldı.

Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Emine S.'nin çantasından "Ölümümden hiç kimse sorumlu değildir" yazılı not çıktı. Ambulansa alınan Emine S., Adana Doktor Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Üniversitesi Sarıçam 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title