Haberler

Adana Demirspor-Manisaspor Maçı Ardından

PTT 1.Lig'im 8.haftasında Adana Demirspor, sahasında konuk ettiği Manisaspor'u 2-0'la geçti ve 3 haftada 9 puan topladı.

PTT 1. Lig'im 8. haftasında Adana Demirspor, sahasında konuk ettiği Manisaspor'u 2-0'la geçti ve 3 haftada 9 puan topladı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uygur, 3 haftada 3 galibiyet alarak 9 puan topladıklarını belirterek, "Tabi ki üçte üç olmasının güzelliği farklı ama oyun anlayışının daha ileri gitmesi bizim için daha anlamlı. Böyle müsabakayı oynayıp namaglup bir takımı yenmek bana göre süper ligden düşmüş oyuncuların tamamı süper lig ayarında bir takımı iyi bir anlayışla yenmek bizim için önemliydi. Adana Demirspor'da birçok değişim var. Değişimin olduğunu 3 hafta içinde zaten gördük. Ama önemli değişim bence oyuncularımız tarafından kabul gören mantalitelerinin değişmesi, kazanmayı istemeleri, bunu doğru oynamaları, keyifli müsabakalar ortaya koymaları bizim için önemliydi" diye konuştu.

Adana Demirsporlu futbolcu Engin Memişler ise önemli bir hava yakaladıklarına dikkat çekerek, "Bu havayı Manisaspor maçında devam ettirdik. Gerçekten maça inanarak çıktık. Çünkü hafta içi hazırlanmalarımız olsun, bütün takım arkadaşlarım maça çok iyi hazırlandık. Yani huzurlu bir hafta geçirdik. Bunun karşılığını bu maçı kazanarak aldık" derken bir diğer oyuncu Berkay Öztuvan da takımımızın başarısında kendisinin de katkısının olmasının mutluluk verici olduğunu belirterek, galibiyetlerle birlikte takım içinde herkesin birbirine daha çok güven duyduğunu ve gittikçe daha da güzel bir hava yakaladıklarını söyledi.

MANİSASPOR CEPHESİ

Manisaspor Teknik Direktörü Erginer, maça iyi başladıklarını ve ilk 30 dakikanın istedikleri gibi gittiğini ifade ederek, şunları söyledi;

"İlk 30 dakika oyunun kontrolü bizdeydi. Ama 30. dakikadan sonra son 15 dakika Adana Demirspor'a pozisyon verdik. Bu pozisyonlar tamamen bizim hatamızdı. Bugünkü maçta bireysel hataların fazla oluşu takım oyunumuzu da olumsuz etkiledi. Bizim için maçın kırılma noktası yediğimiz 2. goldü. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum."

Manisasporlu futbolcu Gökay Iravul da oyuna iyi başladıklarını kaydederek, Adana Demirspor'un taraftarı ile bütünleşmesi ve taraftarlarının itici güç olması sayesinde Adana Demirspor oyunun kontrolünü eline aldığını vurguladı. Adana Demirspor'un bu dakikadan sonra iyi oynamaya başladığını aktaran Gökay, "Kalemize fazla gelmeye başladılar. Ondan sonra bizde bulduğumuz pozisyonları değerlendire bilseydik belki bizim açımızdan daha farklı olurdu. Söylenecek fazla bir şey olduğunu düşünmüyorum. Rakip takımı tebrik ediyorum" dedi.

Manisaspor'dan Bülent Çevahir, "Aslında oyuna iyi başlamıştık. Oyunun ilk 15 dakikası öndeydik. Sonra rakip takım bastırmaya başladı. Aslında zor deplasman olduğunu biliyordum ama 3 puan hedefi ile gelmiştik. Oyunu kaybettiğimiz üzgünüz tabi ki. Bir şekilde bunu unutmamız gerekiyor. Önümüzdeki maç daha önemli. Bunu telafi etmek için önümüzdeki maçta galip gelmemiz gerekiyor" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Manisaspor Uygur Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title