Haberler

Demirspor, Gaziantep Deplasmanına Galibiyet İçin Gidiyor

Güncelleme:

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, başarılarını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla sürdürmek istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, ligin ikinci yarısına galibiyetle başladıklarını belirterek, bu başarıyı deplasmanda yapacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla sürdürmek istediklerini söyledi.

Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında yaptıkları maçta Boluspor'u 2-1 yenerek sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade etti.

Bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini anlatan Uğur, takımın yarınki ter antrenmanının ardından Gaziantep'e gideceğini kaydetti.

Zor bir karşılaşma olacağını belirten Uğur, "Artık Adana Demirspor, dış saha fark etmeksizin galibiyet için sahada mücadele edecek. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık bunu sürdürmek istiyoruz. Ligde orta sıralardayız bundan sonra alacağımız galibiyetlerle üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.

Uğur, takımda Junior ve Rıdvan Koçak'ın dışında eksik futbolcu bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Adana Demirspor Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title