Haberler

Adana'dan Kalkan Uçağın Bağdat'ta Düşmesi

Adana'dan Kalktıktan Sonra Bağdat'ta Hava Alanına İnerken Düşen Uçakta Yer Alan Oto Elektrikçisi Hamdi Şahin'in de Çocukları Gibi Yetim Büyüdüğü Öğrenildi.

Adana'dan kalktıktan sonra Bağdat'ta hava alanına inerken düşen uçakta yer alan oto elektrikçisi Hamdi Şahin'in de çocukları gibi yetim büyüdüğü öğrenildi.

Cenazesi bugün sabah kimlik tespitinden sonra ailesine teslim edilen ve aynı yerde toprağa verilen evli ve 2 çoçuk babası Hamdi Şahin'in eşi Sabiha Şahin, "2 çocuğumu yetim bırakıp gittin" diyerek ardından gözyaşı döktü. Çocukları 12 yaşındaki Hakan ile 11 yaşındaki Emre ise, "Babamızı çok seviyorduk. Giderken bizimle helalleşip, 'Ben ölürsem annenize iyi bakın' demişti" dedi.

Hamdi Şahin'in 11 kardeşinden biri olan Özkan Şahin ise babalarını yıllarca önce kaybettikleri için yetim büyüdüklerini, kendisinin de Irak'a 6 ay önce Pırıl İnşaat firmasıyla giderek elektrik teknisyeni olarak çalıştığını belirtirken, "Ağabeyim çok duygusaldı. 'Vali öldü herkes duydu, ben ölsem kim duyacak?' diyordu ama onun adını bütün dünya duydu" diyerek gözyaşı döktü.

Özkan Şahin, ayrıca hava alanı yakınlarında çalışan Türk işçi arkadaşlarının, kendisini telefonla arayarak kardeşini taşıyan uçağın "düşürüldüğünü" söylediklerini ifade ederek, "Arkadaşlarım bana uçağın ABD F-16'ları tarafından düşürüldüğünü söyledi. Uçak düşmeden, kuyruk kısmından yara almış. Ben olayı televizyondan öğrendim. Olay yerine giderken, yaralı kurtulanın ağabeyim olduğunu sanıyordum. Ama hastanede gördüğüm Tahsin Akyüz'ün ağabeyim olmadığını gördüm. Bir kolu kopmuş, cihaza bağlı şahsın vücudu şişmiş, adeta ölü vaziyetteydi. Allah şifa versin. Daha sonra ağabeyimin öldüğünü öğrendim. Ben de tabutları taşıyan uçakla geri döndüm" diye konuştu.

(DF-AB-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title