Haberler

Adana'dan Kalkan Uçağın Bağdat'ta Düşmesi

Bağdat'ta Düşen Uçakta Hayatını Kaybedenlerin Cenazeleri, Asri Mezarlık'a Getirilerek Morga Konulmaya Başlandı.

Bağdat'ta düşen uçakta hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Asri Mezarlık'a getirilerek morga konulmaya başlandı.

Bağdat'ta düşen uçakta hayatını kaybeden 34 kişiden 33'ünün cenazesi, Adana Havalimanı'ndan ambulans ve cenaze araçlarıyla alınarak, konvoy halinde Asri Mezarlık'a getirildi. İlk etapta araçlardan indirilen ve kimlikleri tespit edildiği belirtilen Nail Karaca, Emrah Özkartal, Özcan Özkan, Ali Nihat Özbingül, İsmail Kulak ve uçak mürettebaatından Moldovalı Grigorii Ciupricov'un cenazeleri morga alındı. Daha sonra cenaze sahipleri anons edilerek, teşhis için morga çağrıldı. İlk olarak teşhis edilen Özcan Özkan'ın cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Bu sırada morg penceresinden görüntü almaya çalışan bazı basın mensupları, cenaze yakınlarının tepkisiyle karşılaştı. Diğer cenaze sahiplerinin morg dışında tedirgin bekleyişleri sürerken, diğer cenazeler de mezarlığın içerisinde araçlarda bekletiliyor.

Öte yandan, Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul başkanlığında toplam 5 savcı ve 5 adli tıp doktorunun, kimliği belirlenemeyen cenazelere otopsi yapacakları bildirildi. Otopsi sonucu kimliği tespit edilen cenazelerin ailelerine teslim edileceği, tespit edilemeyenlere ise DNA testi uygulanacağı belirtildi.

(MT-MT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title