Haberler

Adana'daki Uyuşturucu Operasyonuna Dava

ADANA(AA) - Adana'da uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen biri komiser 4 sanık hakkında 22 yıl 6'şar ay hapis cezası istemiyle dava açıldı.

ADANA(AA) - Adana'da uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen biri komiser 4 sanık hakkında 22 yıl 6'şar ay hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 22 Ağustos'ta 33 EU 411 plakalı araçla 3 kişinin E.E'ye uyuşturucu madde getireceği yönünde istihbari bilgi aldı.

Bu bilgi üzerine plakası verilen araç Mavi Bulvar'da durdurulup, araçta bulunan sürücü Murat C. ve Uğur G. ile Salih K. gözaltına alındı. Yapılan detaylı incelemede Uğur G'nin Mersin Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser olduğu anlaşıldı.

Araçta yapılan aramada bagaj kısmında 18 kilo 400 gram esrar maddesi ele geçirildi. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda ise Mersin'deki bir apartman dairesinde 7 kilo 260 gram esrar daha bulundu.

Olayla ilgili gözaltına alınan Murat C, Uğur G. ve Salih K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, E.E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Uğur G. ise olay sonrası görevden alındı.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı 4 sanık hakkında "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçlarından iddianame hazırladı.

Adana 9. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen iddianame yapılan değerlendirme sonucunda kabul edildi. Savcı, sanıklar hakkında 22 yıl 6'şar ay hapis ve 30 bin gün adli para cezasına mahkum edilmesini istedi.

İddianamede, savunmalarına yer verilen sanıklar birbirlerini suçladı.

İddianamenin değerlendirme bölümünde ise şunlar kaydedildi:

"Şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti organizasyonu içinde oldukları, kaynağı tespit edilemeyen yerden temin ettikleri esrar maddesini paketleyerek satışa hazır hale getirdikleri, şüpheli E.E'nin kullanıcı şahıslara satışını yapmak için piyasaya sürmesi amacıyla getirdikleri sırada yakalandıkları anlaşılmıştır."

Sanıkların yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Kaynak: AA / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title