Haberler

Adana'daki Tüp Üçüzlerin Çileli Doğumu

Bingöl'de Tüp Bebek Yöntemiyle Hamile Kalan ve Doğumu Gelince Kuvöz Sıkıntısı Yüzünden 3 İlde Hastane Hastanede Dolaştırıldıktan Sonra Doğumu Gerçekleştirilen Genç Kadın Üçüzlerinden İkisiyle Birlikte Taburcu Edildi.

Bingöl'de tüp bebek yöntemiyle hamile kalan ve doğumu gelince kuvöz sıkıntısı yüzünden 3 ilde hastane hastanede dolaştırıldıktan sonra doğumu gerçekleştirilen genç kadın üçüzlerinden ikisiyle birlikte taburcu edildi.

Edinilen bilgiye göre, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde doğumdan sonra tedavi altına alınan anne Esra Vural (22) ile doğumdan sonra transfer edildikleri Özel Çukurova İlgi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Merkezi'nde tedavi altına alınan üçüz bebeklerden 2'si taburcu oldu. Bebeklerden tedavisi devam eden ise Çukurova Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Baba Hakan Vural, eşi ve 2 bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu için tedavi gördükleri hastaneden taburcu edildiğini söyledi.

Esra Vural, Bingöl'den sırasıyla Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Malatya ve Diyarbakır'daki hastanelerin yanı sıra Adana'daki hastanelerde yeteri kadar kuvöz olmadığı için kabul edilmeyince 3 ilde yaklaşık 600 kilometre dolaştıktan sonra ikinci kez başvurdukları Balcalı Hastanesi'nde doğum yapmıştı.

(MK-AB-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title