Haberler

Adana'daki Trafik Kazası

Adana'da park halindeki araca çarparak 1 kişinin ölümüne 5 kişinin de yaralanmasına neden olduğu iddia edilen sürücünün 15 yıl hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Adana'da park halindeki araca çarparak 1 kişinin ölümüne 5 kişinin de yaralanmasına neden olduğu iddia edilen sürücünün 15 yıl hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi, 14 Eylül'de Ceyhan'dan Adana yönüne giderken E-90 TEM Otoyolu'nda 01 BF 306 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedip Kozan çıkışı yakınlarında aynı istikamette yakıtı bittiği için park halinde bulunan 01 LS 237 plakalı otomobile çarpan, bir kişinin ölümüne, 5 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddia edilen Abdullah Koç'la ilgili "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçlarından hazırlanan iddianameyi kabul etti.

Kazadan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlanacak sürücü Koç'un 15 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Sürücü Koç, polis merkezinde verdiği ifadesinde, kazada kusurunun olmadığını, orta şeritte seyir halindeyken çarpmaya maruz kaldığını ve yaklaşık 30 metre sonra yol kenarında kanala düşüp durabildiğini iddia etti. Koç, olay yerine gelenlerin aracın altında bir erkek şahıs olduğunu söylediğini, herhangi bir araca arkadan çarpmadığını, kazaya sebebiyet veren değil, mağduru olduğunu savundu.

E-90 TEM Otoyolu'nda 14 Eylül tarihinde meydana gelen kazada, park halindeki aracın sürücüsü Sayım Aydın hayatını kaybetmiş, otomobildeki Ahmet Yasin, Emine, Ömer Faruk, Hazal ve Hasret Aydın ise yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Koç Ceyhan Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title