Haberler

Adana'daki Kazada Ölen Kız Öğrenci

Adana'da, Harçlığını Çıkarmak İçin İlk Kez Çalışmak Üzere Bindiği, Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu Yaşamını Yitiren Kızın Cenazesi, Ceyhan'da Toprağa Verildi

Adana'da, harçlığını çıkarmak için ilk kez çalışmak üzere bindiği, tarım işçilerini taşıyan kapalı kamyonetin devrilmesi sonucu yaşamını yitiren kızın cenazesi, Ceyhan'da toprağa verildi. Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Semra Çelik'in (14) dedesi Mehmet Güner (60), torununun Küçük Elmagölü köyünde ikamet ettiğini ve taşımalı eğitim uygulamasıyla ilçeye geldiğini belirtti. Torununun Kurban Bayramı nedeniyle evini ziyarete geldiğini belirten Güner, 'Bayram sonrasında birkaç gün daha kalmak istedi. Anne ve babası köyde çobanlık yapıyorlar. Dün bir akrabamız vefat ettiği için oraya gittik ve torunum evde yalnız kaldı. Harçlığını çıkarmak için komşularla çalışmaya gitmek istemiş. Daha önce hiç çalışmamıştı. Maalesef üzücü kaza meydana geldi ve onu kaybettik' dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yaylacı ile Çelik'in öğretmenleri ve sınıf arkadaşları da taziye evine giderek yakınlarına başsağlığı dilediler.

Cenazenin, kılınan namazın ardından törenle Ceyhan'daki asri mezarlıkta toprağa verildiği belirtildi. Ceyhan'dan Mersin'in Tarsus ilçesine narenciye işçisi taşıyan Mehmet Hurma'nın (38) kullandığı 63 ZA 697 plakalı kamyonet, dün direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrilmiş, Semra Çelik olay yerinde yaşamını yitirirken 6 kişi de yaralanmıştı. (İK-MUT-İC) - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title