Haberler

Adana'daki Cinayet Davasında Karar

Adana'da, çıkan kavgada bir kişiyi öldürüp bir kişiyi de yaraladığı iddia edilen sanık 10 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına tutuklu sanık S.C.E. (17), öldürülen Mehmet Şükrü Yalçın'ın (16) annesi Emine ve babası Şükrü Yalçın ile tarafların avukatları geldi.

Mahkeme savcısı, esas hakkındaki mütalaasını tekrarlayarak, sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis ve ayrıca 2 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

Savcı, verilecek hapis cezasında sanığa yaş indiriminin uygulanmasını ve tutukluluğunun devamını da talep etti.

Daha sonra taraflara son savunmaları için söz hakkı verildi.

Öldürülen Mehmet Şükrü Yalçın'ın annesi Emine Yalçın ve babası Şükrü Yalçın sanıktan şikayetçi olduklarını, sanığa en ağır cezanın verilmesini istedi.

Sanık S.C.E. ise olaydan dolayı çok pişman olduğunu belirterek, "Benim öldürme kastım yoktu. Öldürme kastım olsaydı birkaç kere bıçakla vururdum. Olay keşke olmasaydı." dedi.

Mahkeme heyeti, S.C.E'yi "Çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum etti.

Daha sonra, cinayeti haksız tahrik altında işlediği, olay tarihinde yaşının küçük olması ve duruşmadaki iyi hali nedeniyle sanığın cezası 10 yıla indirildi.

Heyet, tutukluluğunun devamına karar verdiği S.C.E'yi ayrıca "basit yaralama" ve "izinsiz bıçak taşıma" suçlarından ise toplam 3 bin 100 lira adli para cezası ile cezalandırıp, bu cezayı ise hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevirdi.

Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi Dr. Ali Menteşoğlu Caddesi'nde S.C.E, 11 Mart 2018 günü çıkan kavgada Mehmet Şükrü Yalçın'ı (16) bıçaklayarak öldürmüş, M.İ'yi ise yaralamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Mahkum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title