Haberler

Adana'daki Cinayet Davası

Adana'da sokakta çıkan silahlı kavgada olayla ilgisi bulunmayan bir kadının vurularak yaşamını yitirmesiyle ilgili 1'i tutuklu 9 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Adana'da sokakta çıkan silahlı kavgada olayla ilgisi bulunmayan bir kadının vurularak yaşamını yitirmesiyle ilgili 1'i tutuklu 9 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık İbrahim Kusen ile başka suçtan tutuklu Feyzullah Sezener, tutuksuz sanıklardan Fatih Ertaş ve Ersin Ergün ile sanık avukatları katıldı.

Savcı, esas hakkındaki mütalaasını hazırlamak için dava dosyasının tarafına gönderilmesini, tutuklu sanık Kusen'in de kaçma şüphesi bulunduğu gerekçesiyle tutukluluğunun devamını istedi.

Daha sonra sanıklar ile avukatlarına söz hakkı verildi.

Bir sorusu üzerine sanık Feyzullah Sezener, kavga sırasında ateş eden kişinin ölen Hatice Kazma'nın torunu tutuksuz sanık Volkan Kazma olduğunu iddia ederek, "Niyazi Kazma'dan 20 lira alıp fişek almıştım. Geri döndüğümde Hatice ve Gül Kazma eve doğru koşuyorlardı. Niyazi de arkamdaydı. Volkan Kazma ateş etti." diye konuştu.

Duruşmaya gelmeyen Volkan Kazma'nın avukatı da sanığın savunmalarının çelişkili olduğunu belirterek, "Müvekkilim Volkan Kazma karşı tarafın baskısı sonucu İstanbul'a kaçmak zorunda kalmıştır. Duruşmalara gelmemesi bundan dolayıdır. Gelecek celse hazır edeceğiz." dedi.

Sanık Kusen ise suçlamaları kabul etmeyip tahliyesini istedi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Kusen'in tutukluluğunun devamına karar verirken, duruşma dava dosyasının esas hakkındaki mütalaasını hazırlaması için Cumhuriyet Savcısı'na gönderilmesine karar vererek ileri bir tarihe ertelendi.

Olay

Merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde 26 Aralık 2016'da İbrahim Kusen'in sokakta av tüfeğiyle havaya ateş etmesine komşusu Niyazi Kazma engelli çocuklarının korktuğunu belirterek tepki göstermiş, taraflar arasında başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüşmüştü.

Açılan ateş sonucu Niyazi Kazma'nın akrabası olan Hatice Kazma hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title