Haberler

Adana'daki Cinayet

Adana'da annesinin azmettirmesi sonucu babasını av tüfeğiyle öldürdüğü ileri sürülen sanık ile annesi hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana'da annesinin azmettirmesi sonucu babasını av tüfeğiyle öldürdüğü ileri sürülen sanık ile annesi hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi 1122 Sokak'ta, 3 Haziran'da babası Levent P'yi av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen ve olay sonrası yakalanıp tutuklanan B.P. ile cinayete kendisini azmettirdiği belirtilen tutuklu annesi Canfes P. hakkındaki soruşturma tamamlandı.

B.P. hakkında "babasını öldürme", annesi hakkında "eşini öldürme suçuna azmettirme" suçlarından ayrı ayrı hazırlanan iddianameler Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesince yapılan değerlendirme sonucu kabul edilip birleştirildi.

İddianamede katil zanlısı oğul ile annenin ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmaları istendi. Mahkemece yargılama sonucunda verilecek kararda yaşı küçük B.P'ye yaş indirimi uygulanması da talep edildi.

İddianamede olaya ilişkin şu bilgilere yer verildi:

"Levent P. ile eşi Canfes P. evdeki sorunlar nedeniyle olay günü tartıştı. B.P. bu sırada eline av tüfeğini aldı. Annesi Canfes P, 'Ne duruyorsun babana sık' diye bağırdı. Bunun üzerine B.P. babasına bir el ateş ederek ölümüne neden oldu."

Önümüzdeki günlerde annesi ile hakim karşısına çıkacak B.P, tutuklandığı mahkemede yaptığı savunmasında, babasının uyuşturucu bağımlısı olduğunu ileri sürerek, şunları kaydetti:

"Uyuşturucuyu bırakması için savcılığa dilekçe vermiştik. Bu yüzden bana kızdı. Beni dövdü. Olay günü de babam ile annem uyuşturucu yüzünden tartışmaya başladı. Babam anneme 'Peçete satın bana uyuşturucu parası bulun.' dedi. Annem de 'Çocukların psikolojileri bozuldu.' dedi. Babam annemi dövmeye başladı. Kardeşlerim korktu, biz dışarı çıktık. Komşular geldi, ayırdı. Babam tekrar beni ve annemi darp etmeye başladı. Babam tüfeği alıp bir el havaya ateş etti. Tüfeği elinden aldık. Tüfeği saklamak isterken babam tekrar bana saldırdı, bu sırada silah yere düştü. Tüfek ateş alınca babam yaralanıp öldü. Ben babamı öldürmedim, dedem 'Uyuşturucu yüzünden bu olaylar oldu.' diyerek beni suçlamaktadır."

Anne ve oğulun yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Kaynak: AA / Güncel

19 Mayıs Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title