Haberler

Adana'daki Cinayet

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Zanlının adliyeye getirilmesi

Adliye binasından görüntüler Adana'daki cinayet

Üniversite öğrencisinin, annesiyle evine gittiği sırada silahla vurularak öldürülmesine ilişkin, maktulün kız arkadaşının eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişinin babası olayı azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alındı

Adana'da üniversite öğrencisinin, annesiyle evine giderken silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili, maktulün kız arkadaşının eski erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen kişinin babası cinayeti azmettirdiği iddiasıyla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi'nde yaklaşık bir ay önce üniversite öğrencisi Kandemir Yaluk'un (23), annesi Aysel Yaluk ile evinin önüne geldiği sırada silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma sürüyor.

Cinayetin azmettiricisi olduğu ileri sürülen ve olaydan sonra kaçan Kandemir Yaluk'un kız arkadaşı S.Y'nin eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Muhammet Emin K'nın babası Ali K'nın yeri belirlendi.

Ekipler, Ceyhan ilçesinde saklandığı tespit edilen zanlı Ali K'yı düzenlediği operasyonla yakaladı.

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay

Merkez Çukurova ilçesinde 14 Mayıs'ta Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü öğrencisi Kandemir Yaluk, annesi Aysel Yaluk ile evinin önüne geldiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Kandemir Yaluk, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Soruşturma kapsamında Kandemir Yaluk'un kız arkadaşı S.Y'nin eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Muhammet Emin K. ile annesi Gülesin K, kız kardeşleri Ramize Ç. ve Rezzan S. ile enişteleri Burhan S. ve Gökhan Ç. gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Muhammet Emin K. ile annesi Gülesin K. tutuklanmış, diğerleri adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Çukurova Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Syhn:

Elâlemin kızı için adam öldürüyorlar birde yüzlerini kapatıyorsunuz açın ki ibreti alem herkes bilsin bu Kişilerin ne mal insanlar OLDUĞUNU ailece içeri atın tek ziyaretçide o Uğruna adam öldürdüğünüz kız olsun yanında yeni sevgilisi yada kocasıyla o kızıda artık kim nasıl içine sindirip altına alır Allah bilir

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title