Haberler

Adana'da 'Yaşam Tünelleri' Kuruldu

Adana'da 'yaşam tünelleri' kuruldu

ADANA Emniyet Müdürlüğü, trafik kazalarında ölümlerin yüzde 50 azalması hedefiyle yapılan Karayolları Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı kapsamında kentin belirli noktalarına 'yaşam tünelleri' kuruldu.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekiplerince yürütülen çalışmada, trafik kazalarını önlemek amacıyla İncirlik park alanı ve Mersin gişeleri yakınında bulunan uygulama noktasına kurulan yaşam tünelleri, 'Emniyet kemeri yolunuzu, şalgam gözünüzü açar ve yaşam için kısa bir mola' sloganıyla açıldı.

ÖNCELİĞİMİZ; EMNİYET KEMERİ

Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, uygulamaya başlayan yaşam tünelinde durdurulan bir yolcu otobüsünde kontrollerde bulundu. Otobüs şöförü ve yolculara uygulama hakkında bilgi veren Yıldız, Emniyet kemeri bizim önceliğimiz, buradaki amacımız trafik kazalarında her yıl binlerce kişinin hayatını kaybettiği ülkemizde, sürücülerin emniyet kemerini takmalarını sağlamak. Emniyet kemeri takma oranını yükselterek trafik kazalarındaki kayıplara en aza indirmek başlıca hedefimizdir. 'Keşke' dememek için emniyet kemerinin takılması hayati önem taşımaktadır. Sevdikleriniz için, aileleriniz için emniyet kemerinizi takın diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title