Haberler

Adana'da Uluslararası Türkiye Offshore Şampiyonası Hazırlıkları

Uluslararası Türkiye Offshore Şampiyonası'nda Adana Etabının, 25 Mayıs Cuma Günü Şehir Turu ile Başlayacağı Bildirildi.

Uluslararası Türkiye Offshore Şampiyonası'nda Adana etabının, 25 Mayıs Cuma günü şehir turu ile başlayacağı bildirildi.

Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü'nde düzenlenen toplantıda konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Seyhan Baraj Gölü'nde yapılacak etkinliğin, şehrin tanıtımında önemli rol oynayacağını söyledi. Yaklaşık 50 yıl önce kurulan Seyhan Baraj Gölü'nün, Çukurova'nın sulama ve enerji ihtiyacını karşıladığına işaret eden Durak, gölün artık günümüzde sportif etkinliklerin de yapılabildiği mekan haline gelmesinden memnunluk duyduğunu ifade etti. Seyhan Baraj Gölü ve Seyhan Nehri'nin, hemen her

yıl düzenlenen yelken, kürek ve yüzme yarışmalarıyla renklendiğine dikkat çeken Durak, "26-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Uluslararası Offshore Şampiyonası'nın Adana etabı, hem kent turizmine katkı sağlayacak hem de vatandaşların hafta sonunu dolu dolu geçirmesine imkan tanıyacak" dedi.

Offshore Adana Organizasyon Komitesi Başkanı Kazım Apa da, Seyhan Baraj Gölü'nün, Adana için deniz niteliğinde olduğunu, 11 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek şampiyonanın 25 Mayıs Cuma günü kent turu ile başlayacağını, daha sonraki 2 günde sıralama turları ve yarışmaların yapılacağını kaydetti.

(DF-KÇ-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title