Haberler

Adana'da Trafik Kazası

Adana'da Fore Kazık Makinası Yüklü Tır, Demiryoluna Ait Köprüye Takılarak Sıkıştı. Sıkışma Sonucu Raylarda Meydana Gelen Hasar Nedeniyle Tren Seferlerinde Gecikme Meydana Geldi.

Adana'da fore kazık makinası yüklü TIR, demiryoluna ait köprüye takılarak sıkıştı. Sıkışma sonucu raylarda meydana gelen hasar nedeniyle tren seferlerinde gecikme meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bir inşaattaki işini bitirdikten sonra yola çıktığı öğrenilen Nurettin Aslan idaresindeki 34 BBR 51 plakalı TIR, üzerindeki fore kazık makinası ile Mücahitler Caddesi üzerinde bulunan TCDD'ye ait demir köprüyü geçmek istedi. 4.5 metrelik köprünün boyundan daha yüksek olduğu anlaşılan TIR üzerindeki makina köprüye sıkıştı. Çarpma neticesinde raylarda hasar meydana gelirken, tren seferleri bir süre durduruldu. Daha sonra tren seferleri tek hattan sürdürülürken, kilitlenen trafik

kontrollü olarak sağlandı. Köprüye sıkışan TIR, dakikalarca süren çalışma neticesinde TIR'ın lastiklerini havasının indirilmesi neticesinde kurtarılabildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(HT-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title