Haberler
Güncelleme:

Adana'da Toprağa Verilen Genç Oyuncunun Babası: Oğlumun Motor Hastalığı Yoktu

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden Kiralık Aşk dizisi oyuncularından 21 yaşındaki Oğuzhan Tükenmez'in babası İsmail Hakkı Tükenmez, "Arkadaşları motor ile gelirdi, kendisi sürmezdi." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

KRAL YORUMCU:

Teyzem derdi ki anam öldü acısına dayandım, babam öldü acısına dayandım genç yaşta evladım ölünce o acıya dayanamadım. Evlat acısı çok farklı bir acı derdi bize. Gerçekten evlat acısı çok zordur Allah kimseye yaşatmasın. . Genç kardeşimizim mekanı cennet olsun.

21
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

ADAMDAKİ RAHATLIĞA BAK. . SANKİ EVLAT DEĞİL CEBİNDEN MENDİL KAYBETTİ. . . BENİM BABAM OLSA KONUŞAMAZ KENDİNİ YERLERE ATAR EVE KAPATIRDI. . BU ADAM EVLAT DENİLEN KELİMENİN ANLAMINI BİLE BİLMİYOR. . OĞLU ONU YURT DIŞINDA BİLİYORMUŞ AMA TÜRKİYEDEYMİŞ MİŞ MİŞ MİŞTE MİŞ. . . . YAZIK YA. . .

5
1
yanıtYanıtla
ali d.:

acını anlıyorum kardeşim bende dağ gibi evladımı kaybettim seni ancak benim gibiler anlar allah sabır versin evladına rahmet diliyorum mekanı cennet olsun sen onu ne zahmetlerle büyütmüssün uluslararası çalışmak kolay iş değil ne zaman geçer ne yol biter anlayan anlar allah yardımcın olsun

0
0
yanıtYanıtla
mazlum:

yazık çocuklarımıza sahip çıkmalıyız, arkadaş kurbanı oluyorlar, dışarda her yol var.

0
0
yanıtYanıtla
kazasız kul olmaz ekbı:

uzgunuz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title