Haberler

Adana'da Sözleşmeli Fuhuş: Kadını Bulan Bin TL Alır, Her Fuhuştan Yüzde 50 Pay Alır

Güncelleme:

Adana'da kimsesiz kadınlara fuhuş yaptıran 9 şüphelinin kadınlara "Kadını bulan bin lira alır, her fuhuştan yüzde 50 pay alır, gerisi aracılık yapana kalır" diye sözleşme imzalattıkları ortaya çıktı.

Adana'da kimsesiz ve yardıma muhtaç kadınlara fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla tutuklanan 9 erkeğin, "Kadını bulan bin lira alır, her fuhuştan yüzde 50 pay alır, gerisi aracılık yapana kalır, kadınlar güzel giyinmeli bakımlı olmalı" diye 1 ya da 2 yıllık sözleşme imzalattıkları ortaya çıktı.

23 KADINA FUHUŞ YAPTIRAN 9 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri ekipleri 17 Nisan'da kimsesiz ve yardıma muhtaç kadınlara zorla fuhuş yaptıran, fuhşa aracılık ve yer temininde bulunduğu öne sürülen kişilerin evlerine şafak vakti baskın yaptı. Bazı evlere özel harekat polisiyle giren polis 9 erkeği gözaltına aldı. Zanlıların 23 kadına zorla fuhuş yaptırdığı saptandı. Kadınlarda emniyete getirilerek ifadeleri alındı.

"KADIN AYARLAYALIM" SÖZÜ ŞAKAYMIŞ

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlılar Ali K. (34), Muhittin B. (45), Hüsnü Ö. (31), Hıdır A. (49), Harun Ö.(31), Yaşar Y. (57), Erol A. (36), Mehmet K. (50) ve İkbal K. (50) ise ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Suçlamaları kabul etmeyip teknik takipteki konuşmalarında "kadın ayarlayalım" diyen zanlıların şaka yaptıklarını söylediği öğrenildi. Zanlılar çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

"KALACAK YER VE YEMEK VERİRİM" DEYİP KANDIRMIŞLAR

23 mağdur ise zanlıların kendilerine ne yaptığını tek tek anlattığı ortaya çıktı. Çoğunun okuma-yazması bile olmayan kadınların, zanlıların kendilerini bir şekilde bularak "İsterseniz size para kazandırırım, kalacak yer ve yemek veririm' diyerek kandırıp daha sonra da fuhuş yaptırdığı belirlendi.

KADINLARA SÖZLEŞME İMZALATTILAR: KADINI BULAN BİN LİRA ALIR

Ayrıca kadınların verdiği ifadede zanlıların Adana ve çevre ilçelerdeki kimsesiz ve yardıma muhtaç kadınları bulup otoyol ve parkta fuhuş yaptıracak kişiye getirdiği, bundan dolayı bin lira para aldığı, ayrıca her fuhuştan yüzde 50 pay aldığı belirlendi. Kadınların ayrıca fuhuş yaptıran kişinin sözleşme hazırladığı ve bunu da kendilerine imzalattığını söylediği öğrenildi. Bu sözleşmede "Kadını bulan bin lira para alır. Her fuhuştan yüzde 50 pay alır. Geriye kalan yüzde 50'yi ise aracılık eden alır. Kadınlar güzel giyinip bakımlı olmalı" yazdığı öğrenildi.

20 TL İLE 100 TL KARŞILIĞI FUHUŞ

Kadınların otoyola 4'er kişilik araçlarla götürüldüğü, genelde otoyolda köprü altına bırakıldığı, burada kamyonları ve diğer araçları durdurarak 20 ile 100 lira karşılığında fuhuş yaptıklarını belirlendi.

Ayrıca kadınların bilerek otoyol köprü altına bırakıldığı, köprünün üzerinde ise zanlıların beklediği, polisin gelmesi durumunda buradan kaçtıkları ya da fuhuş sırasında bir olumsuzluk olduğunda müdahale ettikleri tespit edildi.

Zanlıların fuhuş yaptırdığı 23 kadından 16'sı şikayetçi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Emniyet Müdürlüğü 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

yine mi adana diyen adam:

yine mi Adana

12
1
yanıtYanıtla
ASLI:

20 TL MI YUH THAILAND DE BILE BU KADAR UCUZ BULAMAZSIN

10
3
yanıtYanıtla
ANKARAGÜÇLÜ:

ADANA BURASI GARDAŞIM, HER AN HERŞEY OLABİLİR, MEMLEKET TÜRKİYENİN GÜNDEMİNİ BELİRLİYOR

10
3
yanıtYanıtla
jandarma:

bu anlaşma kanunen geçerlimi????

7
4
yanıtYanıtla
adanali efendi hüsnü:

adanaliyiz adamin kraliyiz bi yanlis haber olsa gerek bu olamaz böyle

0
10
yanıtYanıtla
hasan gumus:

ADAMLAR (NEKADAR ADAM DEGILLERSE) ISI SAGLAMA ALMISLAR

6
4
yanıtYanıtla
ADANALI:

ADANA

7
1
yanıtYanıtla
ASLAN DELİKANLILAR:

ULAN SANKİ İŞ ADAMLARI ALLAH BELANIZI VERSİN BİR DE PİYASADA DELİKANLIYIM DİYE GEZERLER OLMAZ OLSUNLAR SANKİ ÇOK DÜZGÜN BİR ŞEY YAPIYORLARMIŞ GİBİ KENDİLERİNİ KAMERADAN SAKINIYORLAR YOK CANIM SAKLAMANIZA GEREK YOK ÇOK ULVİ İŞ YAPIYORSUNUZ ZAVALLI İNSANLARI KULLANIYOR ONLARIN İFFETLERİNİ GASP EDİYORSUNUZ NE KADAR MUHABBET TELLALI VARSA ALLAH BELASINI VERSİN

5
2
yanıtYanıtla
cuguli:

bu ne yahu toplum moplum ahlak kalmadı seçim yapsak ne olur

6
0
yanıtYanıtla
Ad:

asli sanki Sen bunlardan daha pahaliymisin gibi konusuyorsun

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title