Haberler

Adana'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma: 1'i Çocuk 3 Kişi Yaralandı!

Güncelleme:

Adana'da aralarında husumet bulunan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Kurşunların isabet ettiği biri 8 yaşındaki çocuk olmak üzere 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Adana'da husumetli iki taraf arasında sokak ortasında çıkan silahlı çatışmada yoldan geçen motosikletteki 8 yaşlarında bir çocuk ile 2 kişi ağır yaralandı. Olay sırasında bir iş yerine kurşun isabet etti, iş yeri sahibi şans eseri kurtuldu.

HUSUMETLİ İKİ TARAF ARASINDA SİLAHLI ÇATIŞMA ÇIKTI

Olay, merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. Husumetli olan iki taraf arasında Obalar Caddesi'nde kavga çıktı. Kavgada her iki taraf da tabanca ve pompalı tüfek kullanmaya başladı.

Adana'da Sokak Ortasında Çatışma: 1'i Çocuk 3 Yaralı

BİRİ ÇOCUK OLMAK ÜZERE 3 KİŞİ YARALANDI

Bu arada yoldan geçen motosiklet üzerindeki 8 yaşındaki Berfin Yaşar isimli çocuk yaralanarak yere düştü. Yakını hemen onu olay yerinden uzaklaştırıp özel bir hastaneye götürdü. Buna rağmen iki taraf arasındaki silahlı çatışma devam etti. Olayda Mehmet Yaşar ve Umut Bilekçier yaralandı. Yaralılar özel hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Adana'da Sokak Ortasında Çatışma: 1'i Çocuk 3 Yaralı

MERMİLERDEN BİRİ İŞ YERİ SAHİBİNİN KAFASINI SIYIRDI

Bu arada çatışma anında çevredeki bir otomobilin camına ve iş yerine mermiler isabet etti. İş yeri sahibi Resul Savuç, sokakta bir anda çatışma çıktığını iş yerine kaçtıklarını ancak camlara mermi isabet ettiğini kendisinin de kafasından saçma sıyırdığını, şans eseri hayatta kaldığını söyledi.

Adana'da Sokak Ortasında Çatışma: 1'i Çocuk 3 Yaralı

Adana'da Sokak Ortasında Çatışma: 1'i Çocuk 3 Yaralı

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri ise kısa sürede olay yerine gelerek zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Yaralılardan biri olayı Recep, Oğuz ve Yılmaz isimli şahısların gerçekleştirdiğini ileri sürdü. Polis de olaya karıştığı ileri sürülen Durmaz A. ve çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Adana'da Sokak Ortasında Çatışma: 1'i Çocuk 3 Yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (12)

EFSANE GALATASARAYLI:

Lan burda Güzel Adanam hakkinda yaziyazan klavye deikanlilari ordaki obalar caddesi ve gülbahcesi mahallesinde yasiyanlarin yüzde 95 i kürt önce bunu bilin sonra yazin yazacaginizi

5
10
yanıtYanıtla
TENGRİ:

Adana nın bu hale gelmesinin nedeni etnik yapının tamamen değişmesi doğu ve arap kültürünün yerleşmesidir.

5
4
yanıtYanıtla
artvin:

yeter yahu ne milletsiniz anlamıyoruz bayramınız seyran dinlemiyorsunuz. şu adananın ismini değiştirin ey devlet büyükleri

2
6
yanıtYanıtla
Ad:

Kucuk guney dogu orda adanaliyok

6
0
yanıtYanıtla
Buyuk:

Buyuk guney doguuu kucuk deill

yanıt1
yanıt3
Adanali asfalt riza:

Adana yerli halk cok azaldi yüzde 70si dogulu gerisi suriyeli afgan olay yerine bakin sokakta ki insanlar belli

2
3
yanıtYanıtla
mastique:

adanayi amerikaya hediye edelim. bu ekonomik ambargoya iyi bi cevap olur

2
3
yanıtYanıtla
Gulbahce:

Kurt yada turk ne girmis kurt olsa ne olacak turk olsa ne olacakk gevuseeklerrr

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

O mahalle Keko larin yeri adana degil

4
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

Abi orada bi yanlışlık var hep, ben bile kum torbası barikat malzemesi çelik yelek kask almadan oradan geçmiyorum abi

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title