Haberler

Adana'da MHP'ye Katılım

Adana'da Düzenlenen Törende, Aralarında 3 Belde Başkanı ve 6 Belediye Meclis Üyesinin de Bulunduğu Toplam 373 Kişi, Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) Katıldı.

Adana'da düzenlenen törende, aralarında 3 belde başkanı ve 6 belediye meclis üyesinin de bulunduğu toplam 373 kişi, Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) katıldı.

MHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende aralarında AK Parti, DYP, DSP ve CHP'nin de bulunduğu partilere mensup toplam 373 kişi topluca MHP'ye geçti. Törende, AK Parti'li Yumurtalık Belediye Meclis Üyesi Mustafa Onar, DYP Meclis Üyesi İsmail Çay, AK Parti Meclis Üyesi Tahir Koçak, AK Parti Meclis Üyesi Levent Ünal, DYP Meclis Üyesi Yaşar Sezik, DYP Meclis Üyesi Ramazan Ecevit ile DYP Zeytinbeli Belde Başkanı Cabbar Soylu, AK Parti Zeytinbeli Belde Başkanı Metin Seçkin, Zeytinbeli DSP Belde Başkanı Osman Seçkin'e rozetleri tatıldı.

Törende konuşan MHP Adana İl Başkanı Yılmaz Tankut, "Küresel emperyalizmin yansımaları olarak; borçlanma ve özelleştirme politikalarıyla maddi varlıklarımız, AB uyum yasaları ile devletimizin temelleri ve milli değerlerimiz, terörle ülke bütünlüğümüz ve bağımsızlığımız, açlık, asayişsizlik, ahlaksızlık, yolsuzluk ve adaletsizlikle, sosyal dokumuz, kardeşliğimiz ve milli birliğimiz tehdit ve tehlike altındadır. Ne yazık ki, Türkiye her manada çok ciddi bir dar geçitten çok tehlikeli bir badireden geçmektedir. Bütün bu olumsuzluklara rağmen, aziz milletimiz büyük bir karamsarlık ve tedirginlik içerisinde yorgun hırpalanmış ve aldatılmış olarak kendi hayat mücadelesini kazanmaya, bitkisel hayatını uzatmaya çalışmaktadır" dedi.

(AB-AB-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title