Haberler

Adana'da Kan Bağışı Kampanyası

Adana Valiliği ve Türk Kızılay'ı Adana Şubesi işbirliğiyle "Kahraman Olmak Kanımızda Var" sloganıyla kan bağışı kampanyası gerçekleştirilecek.

Adana Valiliği ve Türk Kızılay'ı Adana Şubesi işbirliğiyle "Kahraman Olmak Kanımızda Var" sloganıyla kan bağışı kampanyası gerçekleştirilecek.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, herkesi 1 Şubat Perşembe günü Adnan Menderes Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek kan bağışı kampanyasına destek olmaya davet etti.

Kurulduğu ilk yıllardan itibaren vatandaşların ve tüm insanlığın kara gün dostu olan Türk Kızılay'ının, toplumsal dayanışmayı sağlamasında önemli çalışmalara imza attığını, sosyal yardımlaşma, dayanışma ve refahın gelişmesine katkıda bulunduğunu ifade eden Demirtaş, ihtiyaç sahibi vatandaşların kan gereksiniminin önemli bir bölümünü karşılayan Türk Kızılay'ının, insan yaşamına dair daha pek çok hizmeti, dünyanın her bölgesinde gönüllülük esasıyla başarıyla gerçekleştirdiğini kaydetti.

Milletiyle bölünmez bütünlüğünü pekiştirmek yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye'nin güvenlik güçleri ve ordusuyla bölücü, hain odaklarla mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğünü belirten Demirtaş, şöyle devam etti:

"Geçtiğimiz aylarda Suriye'nin El Bab bölgesinde gerçekleştirdiği Fırat Kalkanı harekatıyla tarih yazan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, bugün de Suriye sınırları içerisindeki Afrin bölgesinde terör örgütleri mensuplarına karşı başarıyla icra ettiği Zeytin Dalı Harekatıyla destan yazmaktadır. Bu süreçte, valiliğimizle Türk Kızılay'ı Adana Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen ve 1 Şubat Perşembe günü Adnan Menderes Spor Salonu'nda 'Kahraman Olmak, Kanımızda Var' sloganıyla gerçekleştireceğimiz kan bağışı kampanyasına siz değerli hemşehrilerimin göstereceği yoğun ilgi, hem cephede mücadele veren kahraman Mehmetçiklerimiz hem de yaşama tutunmak için kana ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımız için hayati önem taşımaktadır."

Demirtaş, kan bağışında bulunarak hayat kurtarmanın bir insanlık görevi olduğu bilincini daima muhafaza eden vatandaşları, bu önemli kampanyaya rekor katılım göstereceğine inandığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Demirtaş Adnan Menderes Adana Valiliği Kızılay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title